Menu

MTB weekend Willingen (Sauerland)

Voor het MTB seizoen 2020-2021 losbarst kun je mee met ons vijfde MTB Startweekend. Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september 2020 hebben we de beschikking over de prachtig gelegen groepsaccomodatie Das Orange Schaf. Op slechts 5 km van Willingen ligt Das Orange Schaf in hartje Sauerland en is het een ideale uitgangslocatie voor uitdagende en gevarieerde MTB tochten. De gastvrije uitbaters verzorgen de catering: ontbijt, lunch en diner! De herberg is niet luxe maar wel van alle gemakken voorzien.

Tochtenplanning

Ter plekke maken we plannen voor mooie tochten en groepsindelingen, uiteraard afhankelijk van groepsgrootte, niveau’s en wensen. Vanuit de accommodatie kunnen we alle kanten op! Twee MTB routes beginnen bij de voordeur. Dichtbij liggen de MTB routes van Willingen maar ook Winterberg is nog binnen handbereik. In elk geval gaan we de tracks op de Hochheide verkennen!

Accommodatie

Das Orange Schaf heeft is een groepsaccommodatie met veel meerpersoonskamers. Er zijn eenpersoonsbedden en stapelbedden. Wij hebben het hele huis voor ons alleen maar gebruiken niet alle slaapkamers. We slapen met 1 tot 3 personen op een kamer. Alle kamers hebben een wastafel. Douches en toiletten zijn gemeenschappelijk.

Op de begane grond is een grote eetzaal en een lounge ruimte met piano. In de kelder kun je tafeltennissen… Ook is er een ruimte waar je schoenen kunt drogen.

Dekbedovertrek, hoeslaken, kussensloop en handdoek moet je zelf meenemen. Slaapzak is vanwege niet toegestaan.

Dit weekend laten we ons flink verwennen. We hoeven zelf geen eten en drinken mee te nemen, alles wordt voor ons bereid en staat klaar.

Meer informatie over de accommodatie.

Voor wie

Leden van AV Triathlon die regelmatig deelnemen aan onze MTB trainingen en/of enige mountainbike ervaring hebben. De heuvels zijn soms steil en de afdalingen pittig en soms glad. Hou je van deze uitdaging en heb je een redelijke techniek en conditie, dan is dit weekend ook voor jou.

Kosten

Bij een minimum aantal deelnemers van 15 bedragen de kosten per persoon ongeveer €150,-. Zijn er meer aanmeldingen dan gaan de kosten pp omlaag. De uiteindelijke kosten worden na afloop verrekend. Bij de prijs inbegrepen:

 • ontbijt op zaterdag en zondag
 • lunchpakket op zaterdag en zondag incl fruit
 • koffie en thee bij ontbijt
 • drie gangen diner op vrijdag en zaterdag
 • twee overnachtingen

Niet inbegrepen:

 • drankjes (bier, wijn, fris, koffie/thee buiten lunch)
 • huur bedlinnen en handdoek €8,50 pp

Voor vertrek op zondag reken je zelf ter plekke extra kosten af. In de afrekening na afloop verrekenen we het diner van vrijdagavond voor degene die daar niet aan mee doen.

Voor heen- en terugreis maken we te zijner tijd afspraken. Reiskosten worden per auto verrekend.

Aanmelden en aanbetalen

Zo spoedig mogelijk in verband met de reservering, per mail of via onze trainings groeps app.
Er is plek voor max 30 deelnemers. Wie zich aanmeldt moet een aanbetaling doen van €150,-. Het weekend gaat door bij minimaal 15 aanmeldingen op 15 juni 2020.

Alleen leden van AV Triathlon kunnen zich aanmelden.

nb het weekend gaat door, aanmelden is niet meer mogelijk

Annuleren

Als je annuleert voor 15 juni 2020 krijg je je hele aanbetaling terug.

Als je na 15 juni annuleert krijg je hooguit een deel van je aanbetaling terug, tenzij iemand anders jouw plek in neemt. Je kunt kosten misschien declareren bij je reis/annuleringsverzekering afhankelijk van de reden.

De hoogte van hetgeen je terug ontvangt hangt af van het al dan niet doorgaan van het weekend en het aantal deelnemers.

 • Als er uiteindelijk minimaal 15 deelnemers mee gaan ontvang je alles terug.
 • Als er minder dan 15 deelnemers overblijven ontvang je hooguit een deel van je aanbetaling terug.
 • Als het weekend wordt gecanceld na 15 juni dan verrekenen we alle kosten die we verplicht zijn te betalen over iedereen die zich heeft aangemeld en niet heeft geannuleerd voor 15 juni.
 • je aanbetaling of een deel ervan ontvang je pas terug als de definitieve kosten van het weekend bekend zijn.

Corona

Op dit moment (8 juli 2020) kan het weekend doorgaan. In de accommodatie gelden regels om de corona besmettingskans te beperken. Deze regels veranderen regelmatig. Tevoren krijgt iedere deelnemer aan het weekend een update.

Mocht het weekend door corona maatregelen niet door kunnen gaan dan wordt het weekend een jaar uitgesteld. Je krijgt in dat geval geen geld terug maar je reservering blijft gewoon staan. Neemt iemand anders je plaats over dan ontvang je uiteraard wel (een deel van) je aanbetaling terug.