Menu

MTB Voorjaarsweekend 2019 La Roche

Aan het eind van ons mountainbike seizoen kun je mee met ons MTB voorjaarsweekend. Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 april 2019 hebben we een sfeervolle herberg in het rustieke dorp Warempage gereserveerd. Op slechts 8 km van La Roche is herberg La Vache een ideale uitgangslocatie voor uitdagende en gevarieerde mtb tochten. De gastvrije eigenaars van La Vache verzorgen de catering: ontbijt, lunch en diner! De herberg is niet luxe maar wel van alle gemakken voorzien. Daarmee wordt ons zevende MTB voorjaarsweekend een echte kraker!

Tochtenplanning

Ter plekke maken we plannen voor mooie tochten en groepsindelingen, uiteraard afhankelijk van groepsgrootte, nivo’s en wensen. Vanuit de acco kunnen we alle kanten op! Dichtbij liggen de MTB routes van La Roche maar ook de routes van Houffalize zijn binnen handbereik.

Accommodatie

Herberg La Vache is een groepsaccommodatie met drie meerpersoonskamers (6 persoons). Er zijn eenpersoonsbedden en stapelbedden, die zijn voorzien van matrassen met hoes en kussens met sloop.

Het sanitair blok is beneden, 2 douches en een droogruimte waar natte spullen kunnen worden uitgehangen. Verder zijn er 2 toiletten. Op de slaapkamers is een wastafel en beneden is een extra wastafel.

Slaapzak of dekbed met hoes en handdoek moet je zelf meenemen. Je kunt ook een dekbed met hoes huren.

Dit weekend laten we ons flink verwennen. We hoeven zelf geen eten en drinken mee te nemen, alles wordt voor ons bereid en staat klaar (inclusief koffie en thee).

Meer informatie over de accommodatie.

Voor wie

Iedereen die regelmatig deelneemt aan de clubtrainingen en/of enige mountainbike ervaring heeft. De heuvels zijn soms steil en de afdalingen pittig en soms glad. Hou je van deze uitdaging en heb je een redelijke techniek en conditie, dan is dit weekend ook voor jou. Twijfel je overleg dan met één van onze trainers.

Kosten

De kosten per persoon bedragen €124,50,- voor twee overnachtingen. Bij de prijs inbegrepen:

  • ontbijt op zaterdag en zondag
  • lunchpakket incl repen op zaterdag en zondag
  • iets lekkers zaterdagmiddag bij terugkomst
  • koffie en thee
  • drie gangen diner op zaterdag
  • soep en broodje zondag middag voor vertrek

Niet inbegrepen:

  • diner op vrijdagavond a €24,50
  • drankjes (bier, wijn, fris)
  • huur dekbed met hoes €10,00 pp

Voor vertrek op zondag reken je zelf ter plekke extra kosten af.

Voor heen- en terugreis maken we tzt afspraken. Reiskosten worden per auto verrekend.

Aanmelden en aanbetalen

Zo spoedig mogelijk in verband met de reservering, uiterlijk 25 januari, via triathlon@avtriathlon.nl. Er is plek voor max 18 deelnemers. Wie zich aanmeldt moet het hele bedrag, €124,50 aanbetalen.

nb het weekend is volgeboekt. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Je kunt je ook alvast aanmelden voor het Startweekend Sauerland in september 2019. 

Annuleren

Als je annuleert voor 1 februari 2019 krijg je het hele bedrag van je aanbetaling terug.
Vanaf 1 februari 2019 krijg je geen geld terug, tenzij iemand anders jouw plek in neemt. Je kunt kosten misschien declareren bij je reis/annuleringsverzekering afhankelijk van de reden.

nb deze activiteit organiseren we alleen voor leden van AV Triathlon!