Menu

MTB Startweekend Remouchamps, Ardennen

20160410_140620Zin om het MTB seizoen goed te beginnen? Met je bike genieten van de nazomer tijdens een heerlijk weekendje in de Ardennen? Meld je dan aan voor het eerste AVT startweekend Mountainbiken! Alvast lekker bikkelen op uitdagende tracks, je voorbereiden op een winterse topprestatie of gewoon lekker nagenieten het zomerfietsseizoen: voor elk wat wils. Afhankelijk van de groepsgrootte en ieders wensen maken we ter plekke plannen voor mooie tochten. Een redelijke conditie is natuurlijk wel een voorwaarde…..

Accommodatie

Het Centre Cycliste Remouchamps (CCR) is een gîte d’étape. De kamers (2-5 persoons) in het CCR zijn voorzien van een eigen badkamer-unit met toilet, wastafel en douche. Er is een grote keuken voor de gasten om zelf te koken. In de keuken zijn pannen, borden, bestek, glaswerk, maar ook olie, kruiden, e.d. aanwezig. Tevens kan bier, wijn, frisdrank en water op CCR worden gekocht. Verder is er een bibliotheek met fietsboeken, een grote zitkamer met open haard (met gratis hout) en een gezellige eetzaal.
De faciliteiten van het CCR zijn toegespitst op fietsers, zoals een grote fietsenstalling, reparatie-ruimte, en een plaats voor het schoonmaken van fietsen.

Voor wie

Iedereen die het afgelopen seizoen regelmatig deel heeft genomen aan de clubtrainingen en/of enige MTB ervaring heeft. De heuvels zijn soms steil en de afdalingen pittig en soms glad. Hou je van deze uitdaging en heb je een redelijke techniek en conditie, dan zijn de Ardennen voor jou.

Kosten

Voor twee overnachtingen met ontbijt betaal je ongeveer €60,- per persoon.
Lunch en avondeten verzorgen we zelf, kosten daarvan komen er bovenop en verrekenen we met elkaar. Voor heen- en terugreis maken we tzt afspraken.

Aanmelden zsm in verband met de reservering, graag voor 10 juli.
Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Op dit moment zijn er nog 6 bedden beschikbaar.