Menu

MTB Startweekend Les Gattes, Ardennen

20150322_164037Zin in avontuur? Overdag uitdagende tochten maken door de Ardense heuvels in de najaarszon? En ’s avonds sterke verhalen vertellen bij het haardvuur onder het genot van een lekker Belgisch biertje? Ga mee met het tweede AVT MTB Startweekend! Een prima start van een nieuw MTB seizoen.
Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september 2017 hebben we natuurvriendenhuis Les Gattes in Logbiermé bij Malmedy, gereserveerd. Geen overdreven luxe maar wel uniek gelegen en heel sfeervol! En van alle gemakken voorzien. Daarmee wordt dit MTB Startweekend een heerlijke opwarmer voor het winterseizoen!

Tochtenplanning

Ter plekke maken we plannen voor mooie tochten en groepsindelingen, uiteraard afhankelijk van groepsgrootte, nivo’s en wensen. Vanuit de acco kunnen we alle kanten op! Dichtbij liggen de mtb routes van Vielsalm en Coo(watervallen). Maar ook de routes van het duitstalige Recht en Sankt Vith liggen binnen handbereik.

20160410_115149Accommodatie

Les Gattes is een natuurvriendenhuis met de sfeer van een echte berghut en knusse meerpersoonskamers (4 persoons) met stapelbedden. Je neemt zelf je slaapzak, handdoeken en slopen voor matras en kussen mee. Uiteraard is er voldoende sanitair, inclusief douches.
Er is een keuken voor de gasten om zelf te koken. In de keuken zijn pannen, borden, bestek, glaswerk ed aanwezig. Tevens kan bier, wijn, frisdrank en water worden gekocht. Dit mag je niet zelf meenemen. Er is een sfeervolle zitkamer met mooi uitzicht.
Voor vertrek op zondag: we moeten het huis schoon achterlaten.
Zie ook http://www.denatuurvrienden.be/les-gattes

Voor wie

Iedereen die regelmatig deelneemt aan de clubtrainingen en/of enige mountainbike ervaring heeft. De heuvels zijn soms steil en de afdalingen pittig en soms glad. Hou je van deze uitdaging en heb je een redelijke techniek en conditie, dan zijn de Ardennen voor jou. Het terrein is niet geschikt voor beginners.

20150322_164428Kosten

Bij een minimum aantal deelnemers van tien gaat het weekend in elk geval door en bedragen de kosten per persoon € 65,- voor twee overnachtingen. Zijn er meer aanmeldingen dan gaan de kosten pp omlaag. De huur van de hele hut bedraagt € 650,- voor het weekend. De uiteindelijke kosten voor de overnachting worden na afloop verrekend. Ontbijt, lunch en avondeten verzorgen we zelf, kosten daarvan komen er bovenop en verrekenen we met elkaar.

Voor heen- en terugreis maken we tzt afspraken. Reiskosten worden verrekend per auto.

Aanmelden en aanbetalen

Aanmelden zo spoedig mogelijk in verband met de reservering, uiterlijk 10 augustus 2017, via avtriatlon@hotmail.com
Er is plek voor max. 36 deelnemers.
Wie zich aanmeldt moet een aanbetaling doen van € 50,-.

20160410_140620Annuleren

Als je annuleert voor 1 juli 2017 krijg je het hele bedrag van je aanbetaling terug.
Vanaf 1 juli 2017 krijg je geen geld terug, tenzij iemand anders jouw plek in neemt. Je kunt kosten misschien declareren bij je reis/annuleringsverzekering afhankelijk van de reden.