20140308_111058Traditioneel beginnen we het mountainbikeseizoen met de Startclinic. Onze eigen trainers dagen je uit tot allerlei technische acties, in verschillende spelvormen.

De Startclinic is ideaal om kennis te maken met het mountainbiken en/of weer even aan je fiets te wennen. De clinic is dit jaar alleen voor niveau 2 en 3. Ook voor jeugd vanaf ca 13 jaar.

De clinic is zoals gebruikelijk op het grasveld bij het clubhuis. Een ideaal moment om het mountainbiken te proberen en met trainers je vragen te bespreken.

Na afloop drinken we samen koffie in het clubhuis. Koffie afrekenen met je blauwe kaart. Deze kun je voorafgaand aan de clinic aan de bar in het clubhuis kopen.
Verzamelen kwart voor 11 bij het clubhuis, start 11 uur. Direct na de clinic is eventueel nog een optioneel stukje samen toeren mogelijk.

Let op: dit seizoen starten we op 22 september met een Start to MTB programma. Deze is voor beginnende mountainbikers en duurt tot en met 15 december. Tot aan de kerst is er daarom geen aparte niveau 1 trainingsgroep.