Menu

MTB Snertrit en lunch, 21 december 2019

2014-12-20 14.08.23-1Donkere luchten, regen, vorst, sneeuw. De ingrediënten voor de jaarlijkse Snertrit. Mountainbikend de kerst tegemoet in winterse sferen kan tijdens de training op zaterdag 21 december. Op tijd vertrekken we om vanaf het clubhuis lekker te toeren. We hanteren de gebruikelijk groepsindeling:

Groep 1: start 11 uur.

Groep 2: start 10.30 uur.
Groep 3: start 10 uur.

Rond 13 uur is ook de laatste groep terug in het clubhuis. Je kunt je even verfrissen/douchen, neem dan wel je handdoekje mee…
De kerstlunch staat inmiddels klaargezet en als iedereen opgefrist is gaan we aan tafel. Misschien is er ook wel een pan snert!
 Kosten van de lunch zijn €6,- per persoon, ter plekke contant te betalen. Deelnemen kan door je tijdig aan te melden per mail of in onze app groep MTB AVT za mo trainingAanmelden graag uiterlijk woensdag 18 december!

Afmelden?

Afmelden kan uiteraard. Tot en met 18 december betaal je niets. Als je je afmeldt vanaf donderdag 19 december moet je wel €6,- betalen. We doen namelijk inkopen voor de lunch op basis van het aantal aanmeldingen op woensdag 18 december!

Organisatie

De voorbereidingen en coördinatie van de lunch worden gedaan door één van onze mountainbikers, dit jaar door de ouders van Lucas Klaren.  Daarbij is er traditiegetrouw assistentie van Riet van der Linden, Hedy van Ginkel en Bep en Dick Hutten.

nb deze activiteit organiseren we alleen voor leden van AV Triathlon!