Voor het MTB seizoen 2019-2020 losbarst kun je mee met ons vierde MTB Startweekend. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september 2019 gaan we voor het eerst naar het Sauerland! We verblijven in de Uerdinger hütte, vlak bij Winterberg in Hoch Sauerland. Vanuit het dorp Langwiese zijn er tal van mogelijkheden voor mooie MTB tochten. Noteer de datum en reserveer je plek tijdig zodat je het weekend niet hoeft te missen.

Tochtenplanning

Ter plekke maken we plannen voor mooie tochten en groepsindelingen, uiteraard afhankelijk van groepsgrootte, nivo’s en wensen. Vanuit de acco kunnen we alle kanten op!

Accommodatie

De Uerdinger hütte is een voormalige skihut. Het huis heeft plek voor maximaal 36 mensen.. Alle slaapkamers hebben een eigen wastafel. Op de verdiepingen zijn er sanitaire voorzieningen. In de kelder bevinden zich ook sanitaire voorzieningen, gescheiden voor mannen en vrouwen. Er zijn zes kamers met 4 (stapel) bedden en 2 kamers met 6 bedden

Het huis heeft een grote lounge en eetkamer en een kleinere kamer met een tv en een muziekinstallatie. De keuken is professioneel ingericht, een industriële vaatwasser zorgt ervoor dat alles snel schoon is en weer terug de kasten in kan. Er zijn twee grote koelkasten en meerdere opbergkasten beschikbaar. Het zwembad is nog leeg vanwege een lek dat nog niet is gevonden daardoor kan het (nog) niet worden gebruikt. De gehele woning is centraal verwarmd. De kachel werd helaas onlangs gesloten door de schoorsteenveger vanwege brandgevaar, daarom ook de vraag aan jullie om deze niet te gebruiken.
In de kelder is er een tafeltennisruimte en gescheiden douches voor mannen en vrouwen.
Direct bij het huis is een groot voetbalveld met gras.

Er zijn eenpersoonsbedden en stapelbedden, die zijn voorzien van beddegoed. Ook een handdoek is bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie over de accommodatie.

Voor wie

Iedereen die regelmatig deelneemt aan de clubtrainingen en/of enige mountainbike ervaring heeft. De heuvels zijn soms steil en de afdalingen pittig en soms glad. Hou je van deze uitdaging en heb je een redelijke techniek en conditie, dan is Houffalize voor jou.

Kosten

Bij een minimum aantal deelnemers van 10 bedragen de kosten per persoon maximaal €90,- voor twee overnachtingen. Zijn er meer aanmeldingen dan gaan de kosten pp omlaag. De uiteindelijke kosten voor de overnachting worden na afloop verrekend, inclusief de te betalen toeristenbelasting.

Ontbijt, lunch en avondeten verzorgen we zelf, kosten daarvan komen er bovenop en verrekenen we met elkaar. Voor heen- en terugreis maken we tzt afspraken. Reiskosten worden per auto verrekend.

Aanmelden en aanbetalen

Zo spoedig mogelijk in verband met de reservering via triathlon@avtriathlon.nl. We gaan met maximaal 25 mensen. Wie zich aanmeldt moet een aanbetaling doen van €90,-.

nb er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar

Annuleren

Als je annuleert voor 1 september 2019 streven we ernaar je het liefst alles en in elk geval een deel van je aanbetaling terug te betalen.

Na 1 september 2019 krijg je geen geld terug, tenzij iemand anders jouw plek in neemt. Je kunt kosten misschien declareren bij je reis/annuleringsverzekering afhankelijk van de reden.

De hoogte van hetgeen je terug ontvangt hangt af van het al dan niet doorgaan van het weekend en het aantal deelnemers.

  • Als er uiteindelijk minimaal 10 deelnemers mee gaan ontvang je alles terug.
  • Als er minder dan 10 deelnemers mee gaan ontvang je hooguit een deel van je aanbetaling terug.
  • Als het weekend wordt gecanceld (minder dan 10 deelnemers op 1 september 2019) verrekenen we alle kosten die we verplicht zijn te betalen (aanbetaling €150,-) over iedereen die zich heeft aangemeld.
  • je aanbetaling of een deel ervan ontvang je pas terug als de definitieve kosten van het weekend bekend zijn.
  • Alleen leden van AV Triathlon kunnen zich aanmelden.