Menu

MTB Heuvelrug Challenge 7 maart 2021

helm verplicht- (c) Robert Niedrig

helm verplicht- (c) Robert Niedrig

Voor de mountainbiker met redelijke techniek en goede conditie: de MTB Heuvelrug Challenge. Een eigen AVT activiteit waarbij we ongeveer 60 kilometer mountainbiken en waarbij een groot deel van de Utrechtse heuvelrug aandoen. We combineren de routes van Leersum, Amerongen, Kwintelooijen en Rhenen. Met vele hoogtemeters, lange singletracks, mooie afdalingen, steile klimmetjes, kortom alles wat de all terrain mountainbiker zoekt! En dat in één van de mooiste nationale parken van Nederland!

Praktisch

We vertrekken vanaf Leersum om 10 uur. Je rijdt er op eigen gelegenheid naar toe. Startlocatie is de parkeerplaats Utrechtse Baan in Leersum. Neem vanuit Woudenberg de N 226 naar Leersum. Ongeveer een km voor de rotonde/kruising met de N 225 in een bocht naar rechts sla je linksaf de Utrechtse Baan op, zandweg met fietspad er naast. Je ziet dan direct de parkeerplaats waar we verzamelen.

Rond het middaguur houden we pauze om op te warmen en de inwendige mens te verwennen in café Moeke aan de Rijn in Rhenen. Naar schatting zijn we tussen 15 en 16 uur terug bij ons startpunt. Hou er rekening mee dat het later kan worden door omstandigheden: pech onderweg, veel modder et cetera. Kosten zijn er niet behalve voor je eigen consumpties in Rhenen.

MTB vignet verplicht!

 

Niveau

Deze activiteit is voor onze MTB trainingsgroepen 2 en 3. We fietsen samen. Als de groep groot is spreken we ter plekke af of en hoe we splitsen.

Fiets je op niveau 1? Dan kun je overwegen alleen de rondjes Leersum en Amerongen te doen, samen circa 33 km. En halverwege koffie bij camping Ginkelduin!

 

Aanmelden

Aanmelden doe je door uiterlijk 2 maart een mail te sturen of via onze MTB AVT za mo trainings app groep. Na je aanmelding wordt je toegevoegd aan de tijdelijke appgroep voor dit event!

 

Geef direct aan:

  • of er  iemand mee jou mee kan rijden
  • of je mee wilt rijden met een ander
  • in welke trainingsgroep je fietst.

Na 2 maart krijg je nog een bericht over de deelnemers en de actuele praktische info.

NB: activiteit alleen voor leden van AV Triathlon! Geen openbare toertocht.