Menu

John Waardenburg stelt zich voor

Als betrokken AVTriathlonlid wil ik me als vertegenwoordiger vanuit de triatloncommissie verkiesbaar stellen als bestuurslid. Tien jaar geleden enthousiast begonnen als hardloper om vervolgens via Ton Duits klaargestoomd te worden tot trainer. Met veel plezier mijn trainingen verzorgd en de respons van de groep liet blijken dat ik het op een goede manier deed. Totdat een chronische achillespeesblessure mij deed inzien dat het lopen niet meer aan mij besteed was. Het mountainbiken werd toen voor mij een nieuwe uitdaging. Na als deelnemer te zijn gestart begon ook daar de interesse te groeien om als trainer mijn vrijwilligersbestaan in te vullen. Het diploma heb ik nu op zak en wekelijks breng ik kennis en kunde bij aan de aanwezige deelnemers. Als vrijwilliger heb ik mijn ervaring opgedaan op verschillende niveaus binnen bestuurlijke taken en vernam dat de bestuurdersrol namens de triatloncommissie vacant werd. Omdat door Marc Veekamp als vertegenwoordiger namens de triatloncommissie mooie en goede stappen zijn gezet vind ik het een must om de ingeslagen weg te continueren zodat we niet terugvallen. Ik hoop dat ik voldoende stemmen win om mijn ambities te mogen tonen en het bestuur mag komen versterken.

Met Sportieve groet,
John Waardenburg