Zondag 30 september 2018 organiseert AV Triathlon alweer de 11e Utrechtse Heuvelrugestafette. Deze estafette behoeft bij onze vereniging nauwelijks nog enige aankondiging, toch….. Wie heeft er nog nooit meegedaan aan dit mooie evenement? Vorig jaar was AV Triathlon met 12 teams vertegenwoordigd. Benieuwd of de Running Dad’s, Wekomeneraan (2 teams), Ladies Only, de Renegades, Run4Fun, Domenica, 10×10 Leusden, Chriss Cross, de Zondaglopers, SLAC en The Big Ten weer van de partij zijn.

Formeer je team

De estafette is een evenement van 10 etappes van ongeveer 10 km. Teams die deel willen nemen zijn qua aantal lopers tussen de 5 en 10 groot. Loopt iedere deelnemer 1 etappe of kies je er voor om per deelnemer 2 etappes te lopen. Beide is mogelijk. Dit geeft flexibiliteit bij het formeren van teams. Teams schrijven zich in als lid van een atletiekvereniging maar ook als bedrijfsteam of als buurtteam. Of als een vriendengroep. Een gezellige sportieve dag is verzekerd. De teamprestatie is voor veel teams ondergeschikt aan het leuke sociale en gezellige aspect van dit geweldig leuke evenement.

Route onveranderd

De route voor deze 11e editie is onveranderd ten opzichte van vorig jaar. De route gaat dus weer tot en met Rhenen via Soesterberg, Austerlitz, Maarn, Leersum en Austerlitz. Bij Rhenen volgt na het 5e wisselpunt een mooi stukje langs de Nederrijn tot achter de Grebbeberg. De terugweg voert langs Veenendaal, Overberg en Woudenberg en gaat via landgoed den Treek-Henschoten en via de voormalige vliegbasis Soesterberg weer terug naar de finish bij AV Triathlon.

Bijzondere herinnering

Bij de finish wacht naast de eer, voor iedere deelnemer een bijzonder herinnering. En de ‘derde helft’ wordt bij dit evenement ook niet vergeten. Maximaal 40 teams kunnen zich inschrijven. Vol=vol. 

Formeer teams, schrijf je in en doe mee aan dit mooie evenement van onze gezellige atletiekvereniging Triathlon en promoot dit mooie evenement bij je bedrijf, buurt of familie en daag ook hen uit om teams te formeren en mee te doen. 

Meer informatie

Direct inschrijven