Abonnementen

Om mee te mogen doen aan onze zwemactiviteiten moet je uiteraard lid zijn van AV Triathlon. Wil je deelnemen aan onze trainingen in het Sportfondsenbad dan moet je daarvoor zelf een abonnement nemen. Die kosten komen dus bovenop de kosten van het lidmaatschap van AV Triathlon. Het abonnement schaf je aan bij de SRO. Onze trainingen staan alleen open voor zwemmers die lid zijn van onze vereniging. AV Triathlon levert namelijk de zwemtrainers.

Er zijn twee soorten abonnementen voor de zwemtrainingen van AV Triathlon in het Sportfondsenbad. De tarieven voor 2016 zijn:

€ 25,75 per maand 2 maal per week zwemmen plus onbeperkt vrij zwemmen in het 50-meter bad op de reguliere openingstijden.
€ 14,80 per maand 1 maal per week zwemmen.

Hoe werkt het abonnement?

Voor een abonnement heb je een pasje nodig. Voor het pasje betaal je contant € 7,50 borg aan de kassa van het zwembad. Nieuwe zwemmers moeten melden dat ze lid zijn van AV Triathlon, er kan gevraagd worden om aan te tonen dat je lid bent van AV Triathlon. Het tonen van je Atletiekunie-pasje zou moeten volstaan. De kosten van het abonnement worden maandelijks via automatische incasso van je rekening afgeschreven.

De doorlooptijd van een abonnement is minimaal 1 jaar. De abonnementen kunnen pas na de looptijd van 1 jaar per maand worden opgezegd en verlenging van contracten vindt stilzwijgend plaats. Nieuwe abonnementen kennen dus een looptijd van 1 jaar. Tussentijds stopzetten van je abonnement (bv. voor een lange vakantie of in de zomermaanden) en daarna het abonnement in laten gaan wordt gezien als het afsluiten van een nieuw abonnement en kent dan een minimale looptijd van 1 jaar.

De afspraak met de SRO is dat aanpassingen in de abonnementen (bv. van 1x naar 2x per week zwemmen) mogelijk zijn per 1 januari en per 1 september en niet in de andere maanden. Formeel moet uiterlijk 1 maand van de tevoren de wijziging worden doorgegeven (dus voor 1 december of 1 augustus). Houd daar rekening mee als je je abonnement wilt wijzigen. Wijziging van je abonnement kan alleen bij de receptie/kassa. AV Triathlon of de triatloncommissie heeft hier geen rol in.

Deel:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page