Menu

MTB weekend Eifel

20150322_164428Zin in avontuur? Overdag uitdagende tochten maken door de vulkanische Eifel? En ’s avonds sterke verhalen vertellen onder het genot van een lekker drankje? Ga mee met het vierde AV Triathlon mountainbikeweekend!
Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 april 2016 hebben we het Eifelvereinshaus in Ulmen (Eifel), gereserveerd. Ter plekke maken we plannen voor mooie tochten, afhankelijk van groepsgrootte, nivo’s en wensen. Vanuit de acco kunnen we alle kanten op. We brengen zeker een bezoek aan het nabijgelegen Koulshore Bikepark

Accommodatie

Het Eifelvereinshaus is een natuurvriendenhuis met meerpersoonskamers (4-6 persoons). Je slaapt in stapelbedden, die zijn voorzien van beddegoed. Op elke kamer is sanitair (douche, toilet) en het gebruik van twee handdoeken pp is inbegrepen.
Er is een keuken voor de gasten om zelf te koken. In de keuken zijn pannen, borden, bestek, glaswerk et cetera aanwezig. Er is een gezamenlijke zit/eetkamer met een bar.

Zie ook http://www.eifelvereinshaus.de

Voor wie

Iedereen die regelmatig deelneemt aan de clubtrainingen en/of enige mountainbike ervaring heeft. De heuvels zijn soms steil en de afdalingen pittig en soms glad. Hou je van deze uitdaging en heb je een redelijke techniek en conditie, dan is de Vulkaneifel voor jou. Let wel: het weekend is alleen voor leden van onze vereniging!

Kosten

Bij een minimum aantal deelnemers van tien bedragen de kosten per persoon maximaal €55,- voor twee overnachtingen. Zijn er meer aanmeldingen dan gaan de kosten pp omlaag. De uiteindelijke kosten voor de overnachting worden in maart verrekend. Ontbijt, lunch en avondeten verzorgen we zelf, kosten daarvan komen er bovenop en verrekenen we met elkaar. Voor heen- en terugreis maken we tzt afspraken. Reiskosten worden per auto verrekend.

Aanmelden en aanbetalen

Zo spoedig mogelijk in verband met de reservering, uiterlijk 20 februari, via avtriatlon@hotmail.com
Er is plek voor max 22 deelnemers. Er zijn per 15 december nog 2 plaatsen vrij. Wie zich aanmeldt moet een aanbetaling doen van €40,-.

Annuleren

Je kunt tot 20 februari annuleren en je geld terugkrijgen. Wie later annuleert krijgt geen geld terug. Wel kan mag je een ander verenigingslid in jouw plaats sturen. Je kunt kosten misschien declareren bij je reis/annuleringsverzekering afhankelijk van de reden.