Menu

MTB weekend Ardennen Grand Start 5-7 november 2021

Wat begon als achtste voorjaarsweekend in 2020, is inmiddels al twee keer verplaatst door corona.. En nu gepland in november!

Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 november 2021 gaan we eindelijk weer naar de Ardennen. We verblijven in Grand Sart, tussen Vielsalm en Lierneux. We zitten in het hart van de Ardennen, met vele MTB mogelijkheden. Noteer de datum en reserveer je plek tijdig zodat je het weekend niet hoeft te missen.

Tochtenplanning

Ter plekke maken we plannen voor mooie tochten en groepsindelingen, uiteraard afhankelijk van groepsgrootte, nivo’s en wensen. Vanuit de acco kunnen we diverse MTB routes volgen en combineren en natuurlijk zoeken we ook weer onze eigen mooiste routes!

Accommodatie

Voor dit weekend hebben we “Le Verger d’Angelique” gereserveerd. We verblijven in een oude, mooi gerestaureerde hoeve . De schuur en de stallen zijn verbouwd tot twee herbergen, die wij beide huren. We hebben de beschikking over vier badkamers, waarvan twee met bad, en over een sauna. Het zwembad is in november niet met water gevuld…Verder is er een tafeltennistafel en een overdekt terras. Er zijn zes kamers met een tweepersoonsbed, 4 kamers met twee eenpersoonsbedden en twee kamers met ieder vier bedden (twee stapelbedden). Onze maximale groepsgrootte hangt af van de aanmeldingen en de verdeling over de bedden (stellen krijgen een tweepersoonsbed). De bovenste stapelbedden laten we leeg.

Alle bedden zijn voorzien van beddengoed.

Iedere herberg heeft een woonkamer met houtkachel en tv, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat en zelfs wasmachine). Er is een gemeenschappelijke eetzaal. Er is ook een schuur voor de mountainbikes.

Meer informatie over de accommodatie.

Voor wie

Iedereen die regelmatig deelneemt aan de clubtrainingen en/of enige mountainbike ervaring heeft. De heuvels zijn soms steil en de afdalingen pittig en soms glad. Hou je van deze uitdaging en heb je een redelijke techniek en conditie, dan zijn de Ardennen voor jou.

Kosten

Bij een minimum aantal deelnemers van 15 bedragen de kosten per persoon ongeveer €100,- voor twee overnachtingen. Zijn er meer aanmeldingen dan gaan de kosten pp omlaag. De uiteindelijke kosten voor de overnachting worden na afloop verrekend. Deze hangen ook af van de servicekosten (verwarming, water et cetera) die we na afloop moeten betalen.

Ontbijt, lunch en avondeten verzorgen we zelf, kosten daarvan komen er bovenop en verrekenen we met elkaar. Voor heen- en terugreis maken we tzt afspraken. Reiskosten worden per auto verrekend.

Aanmelden en aanbetalen

Zo spoedig mogelijk in verband met de reservering of in onze trainingsgroep app. Er is plek voor max 22 deelnemers. Wie zich aanmeldt moet een aanbetaling doen van €150,-. Dit hoge bedrag komt doordat we niet alleen de huur maar ook de borg van €900,- tevoren moeten betalen.

nb  op dit moment is er één plek beschikbaar 

Annuleren

Als je annuleert krijg je alleen geld terug als er nog iemand in jouw plaats mee gaat. Eventuele terugbetaling van (een deel  van de) kosten vindt plaats na het weekend.

Alleen leden van AV Triathlon kunnen zich aanmelden.