pupcomp2014Onder ideale weersomstandigheden, veel zon, niet te warm en geen wind hebben een kleine 250 pupillen naar harte lust gelopen, gesprongen en geworpen bij de door AV Triathlon georganiseerde pupillencompetitie op zaterdag 17 mei.

Nieuw bij de pupillencompetitie is het fluitraketwerpen. Dat sluit beter aan op speerwerpen en levert meer fun op (als je goed gooit, fluit de raket). De verste worp op dit onderdeel kwam op naam van JPB Djorden Andrea van AV Triathlon met 30.16 meter, maar ook de worp van 26.46 meter van mini-pupil Tion Hilgeman van AV Zuidwal maakte indruk. Fluitraketwerpen telt als regulier pupillenonderdeel nu mee bij de clubrecords van AV Triathlon.

Verder veel goede prestaties met name bij het lopen van MPB Asraar Kortokela van Zuidwal met 3.47.66 op de 1000 meter en snelle 40 meters van JPC Jesse Holder van AV FIT met 6,94 en van MPB Anissa Tourni  van AV Triathlon met 6.79, slechts éénhonderste boven het clubrecord.

De wedstrijd verliep uitstekend, mede door de inzet van veel junioren die jureerden maar ook bij allerlei andere taken behulpzaam waren.

Alle uitslagen

 Gevonden voorwerpen:

  • Asic Spikes Felgroen/blauw maat 35.5
  • Kipsta Zwarte lange trainingbroek, witte naden, maat 140/64
  • Twee witte T-shirts lange mouw (lagen bij hoogspringen)
  • Heren sweater zwart met capuchon, witte tekst, maat XL

Mail even als je iets kwijt bent.