Op zondag 27 september organiseerde AV Triathlon met veel succes de 8e Utrechtse Heuvelrugestafette. De Sixpackrunners, een gezellig groepje leden van onze vereniging, staan al jaren garant voor een mooi, goed georganiseerd evenement. Een estafetteloop over de Utrechtse Heuvelrug heeft de start en finish bij ons clubgebouw. Een fraaie route en een mooie nazomerdag zijn de vaste ingrediënten van deze estafette die bestaat uit 10 etappes. Vanuit onze vereniging schreven 10 teams van de totaal 30 teams die werden verwelkomd. Iets minder teams dan de organisatie gewend is (vorig jaar 38 deelnemende teams).

Winnaar dit jaar was het team van Wekomeneraan 2 van onze vereniging met een tijd van 7 uur en 15 minuten. Op de tweede plaats gevolgd door het team Of de Rood met een tijd van 7 uur en 24 minuten op een mooie derde plaats gevolgd door het team de Lange Duinen Runners van AV Pijnenburg met een tijd van 7 uur en 48 minuten.

Maar tijden zijn bij deze wedstrijd eigenlijk niet het belangrijkste. Alle deelnemers beleven een geweldige dag met een fraai slot bij het clubhuis waar de Sixpakrunners zorgden voor een landelijke primeur door Bokbier van de Jopenbrouwerij uit Haarlem op de tap te hebben. Dit met de BBQ-mogelijkheden zorgde voor een gezellige afsluiting van een evenzo gezellige sportieve dag.

_DSC8263-4

Foto’s Ries de Beer