Pupillencompetitie 17 juni 2017

Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert AV Triathlon de 3e wedstrijd in poule 3 van de pupillencompetitie voor de regio’s 2 en 5.
Deelnemende verenigingen:  AV Triathlon, FIT, Tempo AV, AV Zuidwal en AV Zeewolde.

Plaats: Atletiekbaan Schothorsterlaan, Amersfoort
Aanvang: 10.30 uur
Elektronische tijdwaarneming aanwezig.
Van toepassing zijn de Bepalingen Pupillencompetitie voor de regio’s Utrecht en Gooi en Eemland uitgave januari 2017.

Programma

Pupillen A 2e jaars Pupillen A 1e jaars Pupillen B Pupillen C Pupillen D (mini’s)
4 x 60 m 4 x 60 m 4 x 40 m 4 x 40 m
60 m 60 m 40 m 40 m 40 m
verspringen verspringen hoogspringen verspringen verspringen
fluitraketwerpen kogelstoten fluitraketwerpen fluitraketwerpen fluitraketwerpen
1000 m 1000 m 1000 m 600 m 600 m

Chronoloog

Download hier het chronoloog.

Inschrijving

Uitsluitend voor-inschrijving via Atletiek.nu.
Uiterste inschrijfdatum: vrijdag 9 juni 2017 18.00 uur. Let op: na sluiting van de inschrijving worden geen nieuwe aanmeldingen meer geaccepteerd. Wel kunnen ingeschreven atleten worden vervangen, zolang niet het totaal aantal atleten per categorie per vereniging wordt uitgebreid. Zie hieronder bij ‘wijzigingen na sluitingsdatum’.

Estafetteploegen

Per categorie mogen twee estafetteploegen worden opgesteld. Heeft een vereniging 16 of meer deelnemers in een categorie, dan mogen drie estafetteploegen worden opgesteld. Heeft een vereniging bij de jongens en/of meisjes in een leeftijdscategorie onvoldoende deelnemers voor een estafetteploeg, dan mag één combiploeg buiten mededinging meedoen (een combiploeg bestaan uit jongens en meisjes van dezelfde leeftijdscategorie). Vermeld in dat geval bij de inschrijving dat er een combiploeg meedoet. Het is niet nodig bij inschrijving van een estafetteploeg de namen van de atleten te vermelden.

Juryleden

Hierbij het verzoek aan de deelnemende verenigingen om zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 13 juni 2017, per dagdeel tenminste 2 juryleden/hulp op te geven via een email naar wsbaan@avtriathlon.nl . Wilt u daarbij per jurylid/hulp de naam van zijn haar/kind + categorie vermelden. De organisatie zal de juryleden/hulpen indelen.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per deelnemer.
Het inschrijfgeld per vereniging graag tegelijk met de inschrijving overmaken op rekeningnummer NL38INGB0004893471 t.n.v. ‘AV Triathlon wedstrijdsecretariaat thuis’, o.v.v. ‘Pupillencompetitie’ en de naam van de vereniging.
Er wordt geen inschrijfgeld geretourneerd van deelnemers die na 9 juni worden afgemeld of die niet aan de start verschijnen.

Wijzigingen na sluitingsdatum

Afmeldingen van atleten, vervanging van atleten en afmelding van en estafetteploegen kunt u doorgeven via wsbaan@avtriathlon.nl en op de ochtend van de wedstrijd op het wedstrijdsecretariaat, maar uiterlijk tot het begin van de ploegleidersvergadering om 10.00 uur.

Meer informatie

Miriam van Gessel, wedstrijdsecretariaat.

Routebeschrijving

Atletiekbaan Schothorsterlaan, Amersfoort.

Uit richting Amsterdam:
Afrit 12 richting Bunschoten-Spakenburg/Amersfoort. Onderaan de afrit linksaf richting Amersfoort (Bunschoterstraat). Na enkele rotondes bij de eerste verkeerslichten linksaf richting Hoogland (Van Boetzelaerlaan). Op de rotonde rechtsaf (Hamseweg). Direct buiten de dorpskern van Hoogland (nog net voor de eerste verkeersdrempels) gaat u linksaf de Schothorsterlaan in. Het parkeerterrein ligt dan links en de atletiekbaan bevindt zich aan de rechterzijde van de Schothorsterlaan.

Uit richting Utrecht, Apeldoorn en Zwolle:
Neem op knooppunt Hoevelaken de A1 richting Amsterdam. Afrit 12 richting Bunschoten-Spakenburg/Amersfoort. Onderaan de afrit bij rotonde linksaf richting Amersfoort (Bunschoterstraat).
Volg hierna de boven beschreven route.

Openbaar vervoer
Vanaf station Amersfoort buslijn X4 richting Kattenbroek. Uitstappen halte Elly Takmastraat.

Deel:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

LEES ONS CLUBBLAD

Lees alle clubladen >

Laatste tweets @AVTriathlon

  • Zet alvast in je agenda: de data voor de Keistad Baancompetitie 2018 http://t.co/ihAIlGITjN Inschrijving open op 1 februari 2018
  • Mooie opening crossseizoen voor Jasmijn Bakker: ze wint de juniorenrace bij de Crosscup in Mol (B) voor de Belgische favoriete Justine Tinck
  • Jony Heerink, lid van @AVTriathlon en @HellasUtrecht, genomineerd als Sportvrouw Amersfoort 2017 http://t.co/UxGKvWiAHU Stemmen op Jony!
  • Adrie v Graafeijland bij @TCSadammarathon Nederlands kampioen marathon M65 in 3:13:07, Koos Rademaker zilver M70, Susan Hagevoort zilver V55

FOTO’s EN VIDEO’s