Menu

Pupillencompetitie 13 april 2019

Op zaterdag 13 april 2019 organiseert AV Triathlon de 1e wedstrijd in poule 2 van de pupillencompetitie voor de regio’s 2 en 5.
Deelnemende verenigingen: GAC,  AV Nijkerk, Zeewolde Atletiek en AV Triathlon.

Plaats: Atletiekbaan Schothorsterlaan 78 Amersfoort
Let op: navigeer niet naar AV Triathlon
Aanvang: 10.30 uur
Chronoloog per onderdeel (pdf)
Chronoloog per categorie
(pdf)
(chronoloog gepubliceerd 10-4, gewijzigd 11-4 22:45)
Elektronische tijdwaarneming aanwezig.
Van toepassing zijn de Bepalingen Pupillencompetitie voor de regio’s Utrecht en Gooi en Eemland uitgave 2019.

Programma

Pupillen A 2e jaars Pupillen A 1e jaars Pupillen B Pupillen C Pupillen D (mini’s)
4 x 60 m 4 x 60 m 4 x 40 m 4 x 40 m
60 m 60 m 40 m 40 m 40 m
hoogspringen verspringen verspringen verspringen verspringen
kogelstoten fluitraketwerpen kogelstoten fluitraketwerpen fluitraketwerpen
1000 m 1000 m 1000 m 600 m 600 m

Inschrijving

Uitsluitend voor-inschrijving per vereniging via Atletiek.nu.
Uiterste inschrijfdatum: vrijdag 5 april 2019 18.00 uur. Let op: na sluiting van de inschrijving worden geen nieuwe aanmeldingen meer geaccepteerd. Wel kunnen ingeschreven atleten worden vervangen, zolang niet het totaal aantal atleten per categorie per vereniging wordt uitgebreid. Zie hieronder bij ‘wijzigingen na sluitingsdatum’.

Estafetteploegen

Per categorie mogen 2 estafetteploegen worden opgesteld. Heeft een vereniging 16 of meer deelnemers in een categorie, dan mogen 3 estafetteploegen worden opgesteld. Heeft een vereniging bij de jongens en/of meisjes in een leeftijdscategorie onvoldoende deelnemers voor een estafetteploeg, dan mag één combiploeg buiten mededinging meedoen (een combiploeg bestaan uit jongens en meisjes van dezelfde leeftijdscategorie). Vermeld in dat geval bij de inschrijving dat er een combiploeg meedoet. Het is niet nodig bij inschrijving van een estafetteploeg de namen van de atleten te vermelden.

Juryleden

Hierbij het verzoek aan de deelnemende verenigingen om zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 9 april 2019, 1 jurylid/-hulp per team/categorie op te geven via een email naar wsbaan@avtriathlon.nl. Wilt u daarbij per jurylid/-hulp de categorie vermelden. De organisatie zal de juryleden/-hulpen indelen.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per deelnemer.
Het inschrijfgeld per vereniging graag tegelijk met de inschrijving overmaken op rekeningnummer NL95 INGB 0004 9206 72 t.n.v. AV Triathlon, o.v.v. ‘Pupillencompetitie’ en de naam van de vereniging.
Er wordt geen inschrijfgeld geretourneerd van deelnemers die na 25 juni worden afgemeld of die niet aan de start verschijnen.

Wijzigingen na sluitingsdatum

Afmeldingen van atleten, vervanging van atleten en afmelding van en estafetteploegen kunt u doorgeven via wsbaan@avtriathlon.nl en op de ochtend van de wedstrijd op het wedstrijdsecretariaat, maar uiterlijk tot het begin van de ploegleidersvergadering om 9.45 uur.

Meer informatie

Miriam van Gessel, wedstrijdsecretariaat.

Routebeschrijving

Atletiekbaan Schothorsterlaan 78 Amersfoort.
Let op: navigeer niet naar AV Triathlon

Uit richting Amsterdam:
Afrit 12 richting Bunschoten-Spakenburg/Amersfoort. Onderaan de afrit linksaf richting Amersfoort (Bunschoterstraat). Na enkele rotondes bij de eerste verkeerslichten linksaf richting Hoogland (Van Boetzelaerlaan). Op de rotonde rechtsaf (Hamseweg). Direct buiten de dorpskern van Hoogland (nog net voor de eerste verkeersdrempels) gaat u linksaf de Schothorsterlaan in. Het parkeerterrein ligt dan links en de atletiekbaan bevindt zich aan de rechterzijde van de Schothorsterlaan.

Uit richting Utrecht, Apeldoorn en Zwolle:
Neem op knooppunt Hoevelaken de A1 richting Amsterdam. Afrit 12 richting Bunschoten-Spakenburg/Amersfoort. Onderaan de afrit bij rotonde linksaf richting Amersfoort (Bunschoterstraat).
Volg hierna de boven beschreven route.

Openbaar vervoer
Vanaf station Amersfoort buslijn 4 richting Kattenbroek. Uitstappen halte Elly Takmastraat.