Busuitje december 2015

Zaterdag 9 december gaan we vanaf ons clubhuis met de bus ‘ergens’ naar toe. Bij ‘ergens’ stappen we uit en gaan dan hardlopend terug ( ± 13 km). Niet eerder dan in de bus wordt bekend gemaakt waar we heen gaan, dat is om het extra spannend te maken.  We hebben dit uitje al een aantal keren eerder gedaan, toen was ‘ergens’ Lage Vuursche, Woudenberg en Den Dolder, de laatste keer (2015) gingen we met 70 lopers. We gaan nu met een bus van Syntus en de kosten zijn € 2 per persoon. Daarvoor word je vervoerd, krijg je een mooie route en onderweg is er ook nog koek en zopie.

In principe kan ieder lid van AV Triathlon mee die een afstand van 13 km kan lopen. Het tempo is laag, er gaan meerdere trainers mee maar we blijven als groep bij elkaar, het gaat tenslotte ook om de gezelligheid en (vooral) niet om de snelheid.

Eerdere edities ging er ook nog een auto mee die op sommige plekken lopers kon oppikken die om wat voor ‘n reden dan ook niet verder konden en dat regelen we nu ook weer.

We vertrekken om 8.45 en zijn om 11.00 weer terug in het clubhuis.

Maar:…vol=vol. Dus wil je mee? Snel aanmelden en dat kan uitsluitend via e-mail.

Je krijgt dan een bevestiging of je een plekje in de bus hebt. De € 2 graag contant betalen op zaterdag 9 december en tussentijds krijg je nog verdere informatie.

Groet,

Namens het AVT reisburo(otje) ‘Goedkoper kan ’t niet’