Onze vereniging heeft de organisatie van twee finalewedstrijden toegewezen gekregen: de finale van de CD-competitie op 13 september a.s. en de finale van de crosscompetitie op 14 maart 2015. Het is bijzonder eervol om twee zulke belangrijke wedstrijden te mogen organiseren.

Landelijke finale CD-competitie

Cd 21062014 horden

Op zaterdag 13 september organiseren we op de atletiekbaan de landelijke finale van de ploegencompetitie voor de CD-junioren. Aan deze finale doen per categorie de 12 beste ploegen uit het land mee. Zij hebben zich geplaatst voor de finale nadat er in het voorjaar in 16 poules steeds 3 wedstrijden zijn gehouden.
Aan deze wedstrijd doet veel landelijke toppers mee van de C- en de D-junioren.
Van onze vereniging hebben zich maar liefst 3 ploegen geplaatst voor de landelijke finale: de jongens C, de meisjes C en de jongens D. Voor hen is deze thuiswedstrijd natuurlijk een extra stimulans! 

20130112_AVT Cross_070 (1)Finale crosscompetitie

Op zaterdag 14 maart is in Birkhoven de finale van de crosscompetitie van de regio’s 1 t/m 5 (globaal: Noord-Holland, Utrecht en Flevoland). Nadat we deze finale in 2006 voor het eerst organiseerden, zijn we komend winterseizoen opnieuw aan de beurt. Bij deze finale verwachten we zo’n 1000 deelnemers.