Menu

Wedstrijden

Keistad Triathlon

AV Triathlon organiseert elk jaar de Keistad Triathlon in Amersfoort. Voor de derde keer op rij was ook dit jaar weer een groot succes. Houd de kalender in de gaten, dan kun je deze wedstrijd in september alvast in je agenda zetten.

Wedstrijdkalender

In de zomermaanden kun je vrijwel elke week een triatlon doen als je zou willen. Deze wedstrijden vind je op de  wedstrijdkalender van de NTB. Je kunt je individueel voor deze wedstrijden inschrijven. Deze wedstrijden variëren in afstand van een één-achtste tot de volledige hele triatlon.

Competities

AV Triathlon doet met vier teams mee in de triatloncompetitie. De dames komen uit in de eerste- en tweededivisie, de heren in de tweede- en vierde divisie. Afhankelijk van je niveau word je in één van de teams ingedeeld. Voor de tweede divisie dames en vierde divisie geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen, er is dus plaats voor iedereen.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan. Per seizoen worden er tussen april en september vijf competitiewedstrijden georganiseerd. Meer informatie.

Licenties

Als lid van AV triathlon ben je ook automatisch lid van de Atletiekunie. Dit geldt niet voor het lidmaatschap van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB).

Als je lid wilt wordt van AV Triathlon geef je direct aan dat je ook lid wilt worden van de NTB en een wedstrijdlicentie wilt. Een wedstrijdlicentie is alleen verplicht als je mee wilt doen in de triatloncompetitie.

Lees op de website van de NTB wat de voordelen zijn om lid te worden van de NTB.

Kleding

Als lid van AV Triathlon kun je twee keer per jaar clubkleding bestellen. Dit kan in het voorjaar en het najaar in de webshop van Bioracer. Wij zorgen ervoor dat je op tijd weet wanneer je deze kleding via Bioracer kunt bestellen. Het is mogelijk om naast triatlonkleding ook hardloop- en fietskleding te bestellen.

Als je meedoet aan de triatloncompetitie, is het dragen van clubkleding verplicht. Bij andere wedstrijden is iedereen vrij te dragen wat hij wil.