Het laatste weekend van juni stonden er diverse triatlonwedstrijden op de kalender. Diverse atleten van onze vereniging leverden hierbij prima prestaties.  

Zaterdag: winst Jorieke en Sandra

Jorieke verlaat het parc fermée in Zeewolde

Jorieke verlaat het parc fermée in Zeewolde

In Zeewolde deden  Jorieke Castelijn en Floor Weusthof mee aan een wedstrijd over de Olympische afstand. Jorieke wist deze wedstrijd zelfs winnend af te sluiten en Floor finishte op een verdienstelijke 5e plek.

In Oud Gastel stond o.a. een ⅓ triathlon op het programma.
Sandra Wassink-Hitzert finishte de wedstrijd overall als 2e achter de sterke Amersfoortse atlete Mirjam Weerd. Sandra was wel de 1e in de categorie vrouwen tot 40 jaar).

Sandra Wassink-Hitzert

Sandra Wassink-Hitzert

Zondag

Wouter Berendsen deed zondag mee aan de ICAN 70.3 triathlon in Amsterdam, Wouter heeft daarbij in een sterk internationaal veld een verdienstelijke 36e plaats overall weten te behalen.

Teamcompetitie

Op zaterdag moesten zowel het vrouwen- als het mannenteam aan de bak in de teamcompetitie.

Het 1e divisieteam vrouwen, met Roelien, Anita, Angelique en Angelina, stonde in Oud Gastel aan de start voor de derde wedstrijd van het seizoen, een wedstrijd over de olympische afstand. Het team haalde een verdienstelijke 8e plek en staat na drie wedstrijden op de 9e plaats in het klassement.  

In de 2e divisie stonden in het Friese Stiens Allard, Arnoud, Bert en Xander aan de start voor de derde teamwedstrijd van het seizoen. Het team eindigde daarbij overall op een 13e plek en staat 12e in het klassement.