AV Triathlon én Hellas (Utrecht) lid Jony Heerink is dit jaar voor de derde keer genomineerd als Amersfoorts Sportvrouw van het jaar. Ze heeft deze nominatie te danken aan haar uitzonderlijke reeks prestaties in het afgelopen jaar. Ze werd Nederlands Kampioen Triatlon (Olympische afstand) en Duathlon (sprintafstand).

Internationaal sprak haar 9e plaats op het WK Duathlon het meest tot verbeelding. Komende jaren zet ze alles op alles om zich nog verder te ontwikkelen, zodat ze aansluiting vindt bij de wereldtop.

Het Sportgala

Op maandag 26 november vindt het Sportgala plaats, waar onder meer de Sportman, Sportvrouw, het Sporttalent en de Sportploeg van het jaar bekend worden gemaakt.

Hoe gaat de verkiezing? 

De winnaars van het Sportgala worden voor de helft bepaald door de publieksstemming, voor de andere helft door de vakjury. Stemmen kan door iedereen via de website van het Sportgala. Stemmen is mogelijk tot 11 november.

Stemmen!

Met zoveel mogelijk stemmen van de leden van onze vereniging geven we Jony een flinke kans om Sportvrouw van het jaar te worden. Stemmen allemaal dus!