Michel Riemersma bij de 1e competitiewedstijd in Beverwijk op de 800 meter

Michel Riemersma bij de 1e competitiewedstijd in Beverwijk op de 800 meter

Bij de recente prestaties van Veerle en Jasmijn Bakker zou je bijna vergeten dat er afgelopen week ook nog andere atleten actief waren op de diverse banen. Dat leverde meerdere verbeteringen van clubrecords en andere snelle tijden op.

Barendrecht

Donderdag in Barendrecht liep Madelief Kok haar tweede steeplerace over 1500 meter in vier dagen. Ze haalde weer enkele tiende af van haar clubrecord van de zondag daarvoor.

Wageningen

Michel Riemersma had al enkele jaren het inmiddels zeven jaar oude clubrecord van Jeroen Verboom op de 1500 meter op het oog. Op vrijdagavond in Wageningen lukte het Michel eindelijk er een fractie af te halen. Nu staat het clubrecord op 4.03,96. Het is wel duidelijk wat de volgende barrière is die Michel dient te slechten …..

Femke Bol, die op zondag 17 mei in Huizen al 26,23 liep op de 200 meter, was in Wageningen nog drietiende sneller. Met haar 25,93 gaat Femke, als meisje C, naar de top-vijf van de landelijke ranglijst bij de meisjes B.

Nijmegen

Bij de Nijmegen Global Athletics is altijd een sterk deelnemersveld op de midden- en lange afstanden. Op woensdagavond liep Kalid Amin de 5000 meter in de minst snelle serie, in de snelste serie liepen allemaal atleten met tijden onder de 15 minuten.
Kalid verbeterde zijn anderhalve maand oude clubrecord bij de jongens A met 5 seconden naar 15.07,27. Hiermee zit Kalid nog maar 0,27 seconde boven het 23 jaar oude clubrecord bij de senioren van Hans van Wegen.

Uitslagen Barendrecht

Uitslagen Wageningen

Uitslagen Nijmegen