clubhuis AVT 015

 

Op woensdagavond 10 juni werd er ingebroken in het clubhuis en werd er brand gesticht. De brandweer was er snel en de schade bleef beperkt. Het is nog niet duidelijk of het clubhuis komend weekend open zal zijn.

Een bericht van het bestuur:

Geachte leden,

Woensdagavond hebben een of meerde vandalen ingebroken in het clubhuis van AV Triathlon. Er is niks gestolen, maar wel brand gesticht in een keukenkastje. Diep triest. Gelukkig werkte het brandalarm perfect en trad een van de leden van de beheercommissie zeer kordaat op. Daardoor is de schade beperkt gebleven en erger voorkomen.

Schade-experts komen het clubgebouw inspecteren en schoonmaken. Van hun advies zal afhangen of het clubhuis komend weekend toegankelijk is. Door de rookontwikkeling stinkt het nogal en roet kan gevaarlijk zijn. In ieder geval zal de bar de komende periode niet open zijn. Via de website, twitter en eventueel een extra nieuwsbrief zullen wij je op de hoogte houden en tijdig informeren over de toegankelijkheid van het clubgebouw.

Namens het bestuur,

Thomas Plochg, voorzitter

 

b0f7b4299e5ea6192b6690755017f0f3
Kort na de brand verscheen er op woensdagavond al een bericht op de website 112amersfoort.nl:

AMERSFOORT – Woensdagavond 10 juni omstreeks 21:10 uur kwam er bij de brandweer een melding binnen van een brand in het gebouw van de sportvereniging A.V. Triathlon aan de Barchman Wuytierslaan.
Bij aankomst van de brandweer bleek dat de ruit van de deur was ingegooid en het pand vol met rook stond. Vermoedelijk is er ingebroken en daarna brand gesticht.
De brandweer had de brand snel onder controle maar moest het gebouw nog ventileren omdat er veel rook hing. De politie zal nader onderzoek gaan doen en roept mensen die iets hebben gezien op contact op te nemen met de politie via 0900-8844.