Anissa Toumi en Isa van Sintemaartensdijk delen de eerste plek en de  medaille bij de meerkamp meisjes  pupillen A1

Anissa Toumi en Isa van Sintemaartensdijk delen de eerste plek en de medaille bij de meerkamp meisjes pupillen A1

 

Weer begon de derde pupillencompetitiewedstrijd  met wind en regen. De regen ging, de wind bleef en bij de prijsuitreiking kwam zelfs de zon nog even. Deze derde wedstrijd in Bussum was voor veel kinderen de laatste mogelijkheid zich nog een keer voor de zomervakantie te verbeteren. Ook vindt aan het eind van deze wedstrijd de prijsuitreiking in deze poule plaats en wordt na de wedstrijd de eindstand opgemaakt van de verschillende poules, op basis waarvan de deelnemers aan de finale bekend worden gemaakt.

De volgende pupillen haalden medailles op de meerkamp: Nikki Vroemen (eerste geworden meisjes D),  Berrit Roex (eerste meisjes C), Julian Kwakman (derde jongens B), Anissa Toumi en Isa van Sintemaartensdijk (samen eerste meisjes A1), Joyce Bakker-Schut (derde meisjes A1), Djorden Andrea (eerste jongens A1) en Evy Post (derde meisjes A2). 

Op de lange afstand vielen de volgende pupillen in de prijzen: Roemer de Jong (tweede jongens C 600m), Thijs Stoter (tweede jongens D 600m), Julian Kwakman (derde jongens B 1000m), Jikke van der Ploeg (tweede meisjes B 1000m), Nina van der Vat (tweede meisjes A2 1000m) en Meike Stoter (derde meisjes A2 1000m).

Het is nog even afwachten wie wel en niet naar de finale van deze pupillencompetitie mogen. Er werd goed gepresteerd, maar we weten dat de andere poules het eerdere wedstrijden soms net zo goed of nog iets beter deden.