Menu

Lopende Zaken

Het clubblad verschijnt in de vorm van een nieuwsbrief en vervangt het clubblad, deze digitale versie van Lopende Zaken verschijnt iedere maand, m.u.v.de maand augustus en wordt aan alle leden en belangstellenden per e-mail verzonden.

lopende zaken


Inhoud Lopende Zaken

 • Kort nieuws, mededelingen en berichten.
 • Verder verhalen en belevenissen van leden over lopen, baanatletiek, fietsen, zwemmen en wandelen.
 • Vaste rubrieken zoals Uit de bestuurskamer, de Trainer van de maand, Loopgeleerdheid, Running in the family, Medische commissie en nog veel meer.
 • Artikelen/verhalen die door leden worden ingestuurd (verslagen van gebeurtenissen binnen de vereniging, uitgebreide wedstrijdverslagen, persoonlijke ontboezemingen).
 • In ieder nummer komt een aantal artikelen uit een wat grotere pool van rubrieken.

De redactie stimuleert (vaste) schrijvers om een bijdrage te leveren of schrijft deze artikelen zelf. Van de lange artikelen komt een leader in Lopende Zaken en een link naar het volledige artikel met foto’s dat op de website is te lezen.


Voor wie?

De Lopende Zaken Nieuwsbrief is bestemd voor alle leden en voor de ouders van jeugdleden. Naast de algemene Nieuwsbrief is er ook een afzonderlijke nieuwsbrief voor jeugdleden en hun ouders.


Aan- en afmelden

Lopende Zaken wordt per e-mail verspreid, nieuwe leden worden automatisch aangemeld. Leden en belangstellenden kunnen zich zelf aanmelden voor de nieuwsbrief. Afmelden of een e-mail adres wijzigen kan via de links die rechtsboven in de nieuwsbrief staan. AV Triathlon zal je e-mailadres alleen gebruiken voor verenigingsactiviteiten. Zij zal je adres nooit doorgeven aan anderen buiten de vereniging zonder jouw toestemming.


Bijdragen?

Aanleveren van artikelen voor de website en Lopende Zaken:

 • Alle berichten en afbeeldingen graag aanleveren per e-mail aan redactie@avtriathlon.nl
 • De redactie plaatst alleen artikelen en berichten die worden aangeleverd. De redactiecommissie is zelf niet aanwezig bij evenementen.
 • Bij ieder bericht ontvangen we graag (indien mogelijk) een foto of afbeelding.
 • Lever berichten bij voorkeur aan in een worddocument (zonder opmaak). Lever de foto’s los aan als JPG of JPEG bestand, in het originele bestandsformaat.
 • De deadline voor het aanleveren van berichten voor Lopende Zaken is 4 dagen voor de verschijningsdatum. De Lopende Zaken verschijnt iedere 1e zondag van de maand.
 • Wil je een artikel aanleveren, maar lukt dat niet voor de deadline? Overleg dat dan van tevoren even met ons, dan houden wij rekening met wat extra werk op het laatste moment en kunnen wij kijken of het lukt om er een plekje voor te reserveren.

Plaatsen:

 • We versturen altijd binnen een paar dagen een ontvangstbevestiging per e-mail. Krijg je geen mail van ons: check dan even of je mail wel is aangekomen!
 • In die bevestigingsmail vermelden wij of de documenten in orde zijn (of dat we nog aanvullende informatie missen), en waar en wanneer we je bericht publiceren.

Publicatie:

 • Belangrijke berichten en aankondigingen plaatsen we op de website van AV Triathlon. De website wordt regelmatig bijgewerkt.
 • Achtergrondverhalen plaatsen we in Lopende Zaken.
 • De Lopende Zaken wordt iedere 1e zondag van de maand (m.u.v. de maand augustus, dan verschijnt er geen Lopende Zaken)  per e-mail
  verzonden naar alle leden van AV Triathlon. Hierin staan de nieuwsberichten en achtergrondverhalen van de afgelopen maand vermeld,
  met een link naar de desbetreffende pagina op de website.
 • Hieronder vind je de verschijningsdata en de deadlines voor het aanleveren van artikelen voor Lopende Zaken.

De redactie van de Nieuwsbrief overlegt zo nodig over de manier waarop je bijdrage wordt gepresenteerd. De redactie kan de tekst indien nodig inkorten en redigeren. Soms is het misschien niet helemaal duidelijk of een bericht het beste past in de Nieuwsbrief, in Lopende Zaken of op de website. De redacties overleggen hierover dan onderling.

Namen en adressen van de redactie kun je vinden in het Blauwe Boekje.


Lopende Zaken 2017
Verschijningsdata en deadline aanleveren artikelen

Maart-editie
Deadline aanleveren artikelen: 1 maart
Verzonden naar de leden op: 5 maart

April-editie
Deadline aanleveren artikelen: 29 maart
Verzonden naar de leden op: 2 april

Mei-editie
Deadline aanleveren artikelen: 3 mei
Verzonden naar de leden op: 7 mei

Juni-editie
Deadline aanleveren artikelen: 30 mei
Verzonden naar de leden op: 4 juni

Juli-editie
Deadline aanleveren artikelen: 28 juni
Verzonden naar de leden op: 2 juli

Augustus:
In augustus verschijnt GEEN Lopende Zaken

September-editie
Deadline aanleveren artikelen: 30 augustus
Verzonden naar de leden op: 3 september

Oktober-editie
Deadline aanleveren artikelen: 27 september
Verzonden naar de leden op: 1 oktober

November-editie
Deadline aanleveren artikelen: 1 november
Verzonden naar de leden op: 5 november

December-editie
Deadline aanleveren artikelen: 29 november
Verzonden naar de leden op: 3 december