Menu

Even voorstellen

Kandidaat bestuurslid, Gerrit van Gessel

“Als fanatiek bergsporter ben ik in 1999 lid geworden van AV Triathlon. Door in verschillende trainingsgroepen te lopen voelde ik mij al snel thuis binnen de club. Van het één komt het ander; als je veel loopt en een beetje fanatiek bent laat je je natuurlijk verleiden door de mooie verhalen om ook eens aan de bekende en lokale evenementen deel te nemen; als je veel mensen ontmoet tijdens het trainen kom je in beeld om ook trainer te worden; je kinderen worden als vanzelfsprekend lid; je gaat naast volwassenen ook jeugd en junioren trainen; en een jaartje of 6 in het bestuur.

Triatlon en fietsen/mountainbiken vind ik ook erg leuk, dus leer je de vereniging in veel facetten kennen. Het voelt dan ook een beetje apart om mij hier voor te stellen, veel mensen ken ik in ieder geval van gezicht.

Als vanzelf ben ik door de wedstrijden die we bij de jeugd deden, in het jurywerk gerold, heb de opleiding en het traject naar scheidsrechter doorlopen, ben starter geworden en recent voor een tweede periode benoemd als Nationaal Wedstrijdofficial voor de Atletiekunie.

Ik stel mij kandidaat voor het bestuur en dan met name de portefeuille wedstrijdevenementen, om de positie die AV Triathlon heeft binnen de atletiek, triatlon en evenementen, uit te bouwen en versterken. Hoe gaaf zou het zijn als we een vaste plek op de jaarkalender van veel mensen uit de wijde omgeving van Amersfoort voor deelname aan wedstrijden zijn.

Hoe gaaf zou het zijn als we daar een sterke positieve publiciteit mee weten te genereren. Hoe gaaf zou het zijn als we dat als vrijwilligers met veel inzet en plezier voor elkaar gaan krijgen. En hoe gaaf zou het zijn als we daardoor een positieve financiële bijdrage aan de clubkas kunnen realiseren.

Via mijn activiteiten voor de Atletiekunie, als kernteamlid van Stichting Utregrent, en voormalig consument van evenementen in zowel loop als triatlon, heb ik een gemakkelijk toegankelijk netwerk in de sport.

Mijn foto hangt in de hal van het clubhuis, bij de MTB-trainers, maar voor de volledigheid is deze er één uit het dagelijks leven.”