Het geluid van beukende golven op het strand, rondvliegende schuimkoppen, tegenwind met een windkracht 7, steile duinen en als toetje na een heroïsche strijd tegen de elementen de beklimming van de Bloedweg. Leuk??? Ja, heel leuk!

Op 8 januari 2017 staat de Halve van Egmond op de hardloopagenda. Jaren terug was het traditie om vanuit AV Triathlon deel te nemen aan deze iconische wedstrijd en die gezellige traditie gaan we in ere herstellen.

Op zondag 8 januari vertrekken we met een touringcar vanaf AVT naar Egmond. Egmond is die dag voor alle verkeer afgesloten, behalve voor touringcars zoals die van ons, dus we worden vlakbij de kleedruimtes/startlocatie afgezet én opgehaald. Voor de busreis vragen we een kleine vergoeding.

In september krijg je een trainingsprogramma en vanaf oktober gaan we  een gezamenlijke voorbereiding doen op zondag (of zaterdag) met duurlopen vanuit het clubhuis zodat je in januari klaar bent om die stoere Halve van Egmond aan te gaan. De overige trainingen die je wekelijk doet kun je in je reguliere loopgroep doen.

Uiteraard willen we graag weten of er voldoende animo is. Dus: spreekt dit je aan en heb je interesse mee te doen? Laat dit dan voor 10 juli weten aan ons. En wie kunnen er mee? Alle leden van AVT maar je moet wel minimaal een wedstrijd en/of duurloop van 10 km kunnen volbrengen op een gezonde manier. Bij voldoende interesse gaan we in augustus/ september van start met de voorbereiding en kun je je definitief aanmelden en krijg je alle ins en outs te horen. Optimistisch als we zijn: we hebben al een optie op 50 startbewijzen en een touringbus.

halve van egmondIn schema:
Interesse tonen leden AVT : voor 10 juli
Besluit doorgaan ja/nee door Patrick/Ruud : 1 augustus
Definitief aanmelden leden AVT : 1e week augustus
Informatie over trainingsprogramma e.d. : 1e week september
Start duurlooptrainingen : 1e week oktober

Met hartelijke groet,

Patrick Eysbach 0618983332 eysbach@gmail.com
Ruud van den Eshof 0644552656 eshof@xmsnet.nl