Beste clubgenoten, Dit jaar organiseert AV Triathlon alweer de vierde editie van de Vlasakkerloop. Na drie succesvolle edities nu de vierde. Ook vanuit onze eigen vereniging hebben de vorige keren veel hardlopers, wandelaars en vrijwilligers meegedaan. Wij hebben veel positieve reacties gekregen.

Hierbij nodigen wij jullie dan ook graag allemaal uit om (weer) mee te doen.

In het voor ons bekende gebied bos Birkhoven en het minder bekende gebied over de Vlasakkers zijn er weer mooie routes uitgezet.

Het evenement bestaat uit een 1 kilometer en een 2 kilometer Kidsrun . Daarnaast bestaat de keuze uit de Runnersworld- 5, de Univé- 10 kilometer door bos Birkoven en de Keskin Consult-10 Engelse Mijl welke naar en over de het hiervoor opengestelde natuurgebied de Vlasakkers gaat.

Voor de wandelaars is er een ruime keuze uit de Fletcher hotel Witte Huis 10, 12, 17 en 19 kilometertochten. De parcoursen zijn op een aantal punten aangepast waardoor deze loop ook weer verrassend zal zijn.

Verdere informatie en de inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op de website.

Nieuws en informatie is ook te vinden op Facebook en Twitter. Dus meld je ook hier aan zodat je op de hoogte wordt gehouden van al het nieuws omtrent de Vlasakkerloop.