Wat doe jij 4 september?
De voorbereidingen voor de Keistad Triathlon vorderen gestaag. Voor de eerste AVT Triathlon  op 4 september 2016 zijn wij op zoek naar meer dan 100 vrijwilligers. Er is voor iedereen wat te doen! Je kunt deelnemers helpen met in en uitgifte van de kleding, zwemmers op weg helpen op het moment dat ze het water uit komen, toezicht houden op de wisselzone, het fietsparcours vrij houden van verkeer, lopers voorzien van drinken, helpen met de op- of afbouw en nog veel meer.

Wij bieden
We bieden iedere vrijwilliger een unieke ervaring, een lunchpakket, een kleine attentie, een verzekering en eeuwige roem.

We hebben jou nodig
We hebben jou hard nodig want zonder vrijwilligers is het organiseren van deze stadstriathlon niet mogelijk. Dus als je je niet inschrijft om zelf mee te doen met de triathlon, help ons dan als vrijwilliger mee op de dag van het evenement. Doe je wel zelf mee help ons dan door vrijwilligers uit je eigen omgeving aan te leveren.

Inschrijven
Wil je helpen op de dag van het evenement en er samen met de andere vrijwilligers, het publiek en de sporters een onvergetelijke dag van maken?
Stuur ons dan een mail naar vrijwilligers@keistadtriathlon.nl

Kijk voor meer informatie op www.keistadtriathlon.nl

Alvast heel hartelijk bedankt, ook namens de sporters.