Woensdag 11 januari was er weer een bestuursvergadering. Alleen Jos is deze keer afwezig. De notulen van de vorige vergadering worden goedgekeurd. We kunnen snel beginnen aan het eerste punt van de agenda.

Trainerskleding
Eerste punt van de agenda is de vervanging van de trainerskleding. Vorig jaar heeft een aantal trainers mooie nieuwe trainerskleding gekregen en zij zien er weer netjes uit. We gaan ook kijken naar vervanging voor komende jaren, maar dan moet eerst duidelijk zijn wat de kosten van deze vervanging waren. Runnersworld wordt gevraagd naar de status.

Amersfoort Atletiek
De combiploeg van AVT en Altis staat ook op de agenda. Helaas hadden we al vastgesteld dat de standpunten van Altis en AVT te ver uiteenlopen om nu tot een oplossing te komen voor de combiploeg. Het is nu definitief dat er geen derde vereniging of combiploeg komt voor de competitie van 2017. In januari staat een overleg met Altis op de agenda om de samenwerking tussen beide verenigingen verder te bespreken.

Atletiekbaan Birkhoven
Het plan van de atletiekbaan Birkhoven ligt bij de gemeente en die heeft nog aanvullende vragen. Het team dat betrokken is bij de bouw van de baan is hard bezig om deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. In februari staat gepland dat de gemeente een beslissing neemt om de baan definitief aan te leggen.

Vrijwilligersbeleid
Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers en hoewel AVT er gelukkig al veel heeft, zouden wij graag zien dat nog meer leden zich aanmelden als vrijwilliger. Dan delen we de last en blijft het leuk vrijwilliger te zijn. We zullen de komende tijd daar een beleid op zetten. De vrijwilligers die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor AVT hebben onlangs een mooie attentie gekregen.

Wieler- en triatlonkleding
In samenwerking met een aantal leden van AV Triathlon en Bio-racer is mooie nieuwe wieler-en triatlonkleding ontwikkeld. We hopen natuurlijk dat leden het ook mooi vinden en daar ook graag in gaan fietsen. De kleding kan vanaf februari worden besteld.

Judith Redert