Hou je van mountainbiken? En spreekt bootcamp je aan? Doe dan mee met onze try-out Bike & Bootcamp! We bieden twee proeftrainingen die bestaan uit een combinatie van conditie/interval, kracht en core. We gebruiken zowel de mountainbike als het terrein en combinaties van beide!

Try out
Binnen AVTriathlon is zowel de belangstelling voor het mountainbiken als voor bootcamp groeiende. We vermoeden dat een deel van onze leden de combinatie aanspreekt. Trainers van beide disciplines hebben de handen ineen geslagen om tot een try out te komen. We willen ervaring op doen met een gecombineerde training. En uiteraard ervaren hoe eea door deelnemende leden wordt beleefd.
Bij een succesvolle try out gaan we bedenken hoe we een vervolg kunnen geven.

Opzet
We werken tijdens de try out met minimaal twee trainers, een mountainbike trainer en een bootcamptrainer. Samen bedenken zij het programma.
De trainingen vinden plaats op twee zondagochtenden, 28 januari en 11 februari, van 9.30 tot 11.30 uur.
We verzamelen bij en vertrekken vanaf het clubhuis. Voor de pilot is de trainingslocatie het Soesterhoogt. Dit is onze ‘standaard’ MTB trainingslocatie met een officieel parcours.

Veiligheid
Het dragen van een helm is verplicht, net als een eigen mountainbike in goede conditie. Je fietst met klikpedalen en loopt dus ook op die schoenen.
Deelnemers dienen een reserveband bij zich te hebben en een bidon met water. Een rugzakje met reservekleding kan praktisch zijn. Bij harde regen en/of gladheid gaan de trainingen niet door. Hierover krijg je bericht via een app groep Bike & Bootcamp, die we aan gaan maken.

Voor wie en aanmelden
De Bike & Bootcamp try out is toegankelijk voor leden van AVT die mountainbiken op minimaal niveau 2. Een redelijke techniek en conditie zijn daarbij een voorwaarde. Maximaal kunnen er 20 mensen meedoen. Opgeven verplicht. Stuur een mail naar triathlon@avtriathlon.nl voor 1 januari. Vragen kun je stellen aan Jack Ambags (bootcamp) en Marc Veekamp (mountainbiken).
kunnen er 20 mensen meedoen.

Opgeven verplicht. Stuur een mail naar triathlon@avtriathlon.nl voor 10 januari. Vragen kun je stellen aan Jack Ambags (bootcamp) en Marc Veekamp (mountainbiken).