Vanaf 9 november 2017 is het weer mogelijk om in de webshop van Bioracer kleding te bestellen. Bioracer heeft deze kleding speciaal voor AV Triathlon ontworpen. Vorig jaar was het voor de eerste keer mogelijk om kleding te bestellen. Waarschijnlijk heb je de nieuwe kleding wel eens voorbij zien komen. Als vereniging is het belangrijk dat we ons naar buiten toe goed presenteren. Hoe leuk is het om tijdens trainingen en andere evenementen herkenbaar te zijn voor elkaar en anderen. De kleding is niet goedgekeurd om te gebruiken bij officiële, door de atletiekunie georganiseerde wedstrijden. Hiervoor hebben we officiële wedstrijdkleding.

De webshop van Bioracer gaat 9 november online en blijft twee weken open. je begint met het aanmaken van een eigen account. Na het bestellen reken je direct online af. Je kunt een account aanmaken op: http://www.bioracer.be/NL/mybioracer/login

Als de webshop sluit, wordt de bestelde kleding na ongeveer zes weken bij de Mechanieker in Amersfoort geleverd. De bestelde kleding kan daar afgehaald worden.

Passen kleding:
Voordat de webshop open gaat willen we iedereen de mogelijkheid geven om kleding te komen passen. Uiteraard om te ervaren of de kleding goed past en ook lekker zit. Passen is ook belangrijk omdat het niet mogelijk is om kleding te ruilen of te retourneren. Alle kleding wordt op bestelling gemaakt. Er zijn deze keer twee mogelijkheden om te passen:
Donderdagavond 9 november van 19.30 tot 21.00 uur, bij de Mechanieker, Oude Fabriekstraat 13 in Amersfoort.
Zaterdag 11 november tussen 10:00 en 12:30 uur, in de bestuurskamer van het clubgebouw van AV Triathlon, dus direct na de zaterdagochtendtraining.

De triatloncommissie