UHE 2017 2De inschrijving van de 10e Utrechtse Heuvelrugestafette, op zondag 24 september 2017, is geopend. Dit jaar vanwege deze 10e editie met een volledig aangepast parcours. We verwachten weer een mooi evenement waar heel veel teams van onze vereniging aan gaan deelnemen. 15 teams moet zeker gaan lukken. In totaal kunnen 40 teams inschrijven. Wees er snel bij, want VOL=VOL!!!

Dit jaar geen beklimming van de Amerongse Berg meer, maar hiervoor in de plaats wel een beklimming van de Grebbeberg. De estafette gaat over nagenoeg de gehele Utrechtse Heuvelrug van Amersfoort tot en met ons jonge pandadorp Rhenen en vice versa. Wat wel blijft is heel veel Let de Stigterpad, meer nog dan vorige jaren. Een geweldig mooi fietspad dat dwars door het bosgebied loopt vanaf Doorn tot voorbij Elst. Op de terugweg totaalroutehebben we weer wel een wisselpunt op een prachtig landgoed kunnen opnemen: landgoed Kwintelooijen. Omdat de route tot en met Rhenen voert hebben we de route terug ook aanzienlijk moeten veranderen en hiervoor is het gedeelte langs het Valleikanaal gesneuveld. We laten hiervoor in de plaats wel meer route langs het watertje de Grift lopen in de omgeving van Woudenberg. Wat blijft is de route door landgoed den Treek/Henschoten en de route over de voormalige vliegbasis Soesterberg.

Kortom, beste AVT-leden formeer teams in je loopgroep, met je vriendengroep, met je buurt of vanuit je bedrijf en DOE MEE EN BELEEF DIT MOOIE EVENEMENT!!!

Meer informatie en de rechtstreekse inschrijflink is hier te vinden: http://avtriathlon.nl/wedstrijden-avt/utrechtse-heuvelrugstafette/