Gezocht: Redactielid Nieuwsbrief!

12 december 2017 Nieuws, Nieuwsbrief, Vrijwilligers

Vind jij het leuk om te schrijven en een bijdrage te leveren aan onze website en de maandelijkse nieuwsbrief Lopende Zaken? Op dit moment zijn zes vrijwilligers betrokken bij het redactiewerk en klaarzetten en verzenden van de nieuwsbrief via het mailprogramma MailChimp. Ook bij ons staan de technische ontwikkelingen niet stil. Vanaf januari kunnen we berichten die op de website geplaatst zijn, direct doorplaatsen in de nieuwsbrief.

Om maandelijks onze Nieuwsbrief  samen te stellen en de website actueel te houden, is de redactie op zoek naar meerdere vrijwilligers die het leuk vinden om deze taak per toerbeurt – samen met een ander redactielid – op zich te nemen.

Lijkt het je leuk om onze enthousiaste redactie te versterken?

Bel dan met Ben Hermsen op 06-20 49 55 03, mail naar redactie@avtriathlon.nl of spreek een van de huidige redactieleden  aan in het clubhuis!

LEES ONS CLUBBLAD

Lees alle clubladen >

Laatste tweets @AVTriathlon

  • De bronzen medaille van Jasmijn Bakker op het NK Atletiek was haar 17de (!) en ook haar laatste medaille als junio… http://t.co/KQljyu6qrE
  • Jasmijn Bakker wint brons op de 3000m steeple NK Atletiek achter zus Veerle (zilver)
  • Jasmijn Bakker wint bij het @NKJunioren op haar gemak de 3000m steeple meisjes A, Madelief Kok brons http://t.co/7kgXm20hfw
  • Brons voor Jasmijn Bakker bij het @NKJunioren op de 5000 meter Meisje A met een clubrecord: 17.17,66

FOTO’s EN VIDEO’s