Geen Keistad Zwemloop in 2018

8 april 2018 Nieuws, Triatlon, Wedstrijden AV Triathlon

Vanwege de verhuizing van het Sporfondsenbad van de Bisschopsweg naar de Hogeweg heeft AV Triathlon helaas moeten besluiten de Keistad Zwemloop voor dit jaar te laten vervallen. Het nieuwe zwembad de Amerena wordt pas medio april in gebruik genomen en dat was te laat voor ons evenement dat traditioneel eind maart op de agenda staat. Daarnaast was er veel onduidelijk over de omgevingssituatie in het nieuwe zwembad met name m.b.t. de wisselruimtes en looproutes.

Wij zullen de Keistad Zwemloop in 2019 wel weer gaan organiseren en dit prachtige evenement, dat een historie heeft van 25 jaar, in het prachtige nieuwe zwembad de Amerena continueren. In 2019 zal de Keistad Zwemloop weer net als vanouds een echte wedstrijd zijn die georganiseerd wordt onder toezicht van de Nederlandse Triatlon Bond. Wij hopen dan weer triatleten uit heel Nederland te verwelkomen. Noteer alvast in je agenda: 31 maart 2019.

Eén van de festiviteiten rond de opening van het sportcomplex Amerena is dat er ook een soort fun-zwemloop wordt georganiseerd door een aantal belanghebbenden waar Atletiek Vereniging Triathlon verder niet mee is verbonden, en ook niet op de kalender staat van de Nederlandse Triatlon Bond.

 

 

 

Deel:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

LEES ONS CLUBBLAD

Lees alle clubladen >

Laatste tweets @AVTriathlon

FOTO’s EN VIDEO’s