fotograaf: Hans Kerchman

Op zondag 27 oktober a.s. wordt voor de 6e  keer door AV Triathlon de Vlasakkerloop georganiseerd.
Naast het hardlopen kun je ook verschillende afstanden wandelen door de prachtige natuurgebieden De Korte Duinen (10 km), De Lange Duinen en De Stompert (15 km) en/of De Paltz (20 km).

Wil je meedoen aan één van de wandeltochten? En kun je wel een (extra) wandeltraining gebruiken? AV Triathlon biedt een speciale (extra) serie van 4 wandeltrainingen aan op de zaterdag (28 september en 5, 12 en 19 oktober) om met de juiste techniek en conditie minimaal de 10 km wandeltocht te kunnen volbrengen.

Ook voor niet-leden

Niet-leden kunnen ook aan deze speciale training deelnemen. Dus vraag je buurman, buurvrouw, vriend, familielid of collega om ook mee te trainen. Zij betalen dan € 20,00, inclusief het inschrijfgeld voor de Vlasakkerloop.  Deze speciale (extra) serie wandeltrainingen worden georganiseerd door onze vakkundige en gediplomeerde wandeltrainers.

De trainingstijden zijn van 11.00 tot 12.30 uur en de wandeltrainingen starten vanuit het clubhuis van AV Triathlon aan de Barchman Wuytierslaan 236 in Amersfoort.

 

Aanmelden:

Het is voor de organisatie van belang om te weten hoeveel mensen aan deze extra wandeltraining gaan meedoen. Je moet je vooraf aanmelden via wandeltochten@avtriathlon.nl.  

Vermeld dan je naam, of je lid bent van AV Triathlon, e-mailadres en telefoonnummer.

Nadere informatie:

Heb je vragen, stuur dan een mail of schiet na een reguliere training Theo Kok aan. Hij gaat ook deze extra trainingen geven