Menu

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MTB startweekend Ardennen 2018 Houffalize

september 14 @ 08:00 - september 16 @ 17:00

Aan het begin van het MTB seizoen 2018-2019 kun je mee met ons derde MTB Startweekend. Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 september 2018 hebben we weer de prachtige, recentelijk gerestaureerde hoeve gereserveerd in Alhoumont, op 5 km van Houffalize. De grote ruimten, de sauna, het bubbelbad, de kamers met eigen badkamer en het vrije uitzicht staan garant voor een aangenaam verblijf. Daarmee wordt ons startweekend weer een echte aanrader

Tochtenplanning

Ter plekke maken we plannen voor mooie tochten en groepsindelingen, uiteraard afhankelijk van groepsgrootte, nivo’s en wensen. Vanuit de acco kunnen we alle kanten op!

Accommodatie

gerestaureerde hoeve

gerestaureerde hoeve

De Ardense hoeve is een groepsaccommodatie met meerpersoonskamers (3-4 persoons). Er zijn eenpersoonsbedden en stapelbedden, die zijn voorzien van beddegoed. Op elke kamer is sanitair (douche, wasbak). Handdoeken en bedlinnen moet je zelf meenemen.

Er is een keuken voor de gasten om zelf te koken. In de keuken zijn pannen, borden, bestek, glaswerk ed aanwezig. Er is een gezamenlijke zit/eetkamer en zelfs een tafeltennistafel…

Meer informatie over de accommodatie.

Voor wie

Iedereen die regelmatig deelneemt aan de clubtrainingen en/of enige mountainbike ervaring heeft. De heuvels zijn soms steil en de afdalingen pittig en soms glad. Hou je van deze uitdaging en heb je een redelijke techniek en conditie, dan is Houffalize voor jou.

Kosten

Bij een minimum aantal deelnemers van 10 bedragen de kosten per persoon maximaal €100,- voor twee overnachtingen. Zijn er meer aanmeldingen dan gaan de kosten pp omlaag. De uiteindelijke kosten voor de overnachting worden na afloop verrekend, als de servicekosten bekend zijn en de borg is terug gestort.

Ontbijt, lunch en avondeten verzorgen we zelf, kosten daarvan komen er bovenop en verrekenen we met elkaar. Voor heen- en terugreis maken we tzt afspraken. Reiskosten worden per auto verrekend.

Aanmelden en aanbetalen

Zo spoedig mogelijk in verband met de reservering, via triathlon@avtriathlon.nl Er is plek voor max 20 deelnemers. Wie zich aanmeldt moet een aanbetaling doen van €100,-.

Alleen leden van AV Triathlon kunnen zich aanmelden

nb er zijn nog 7 plaatsen vrij dd 4 juni 2018

Annuleren

Als je annuleert voor 1 juli 2018 streven we ernaar je het liefst alles en in elk geval een deel van je aanbetaling terug te betalen.

Na 1 juli krijg je geen geld terug, tenzij iemand anders jouw plek in neemt. Je kunt kosten misschien declareren bij je reis/annuleringsverzekering afhankelijk van de reden.

De hoogte van hetgeen je terug ontvangt hangt af van het al dan niet doorgaan van het weekend en het aantal deelnemers.

  • Als er uiteindelijk minimaal 10 deelnemers mee gaan ontvang je alles terug.
  • Als er minder dan 10 deelnemers mee gaan ontvang je hooguit een deel van je aanbetaling terug.
  • Als het weekend wordt gecanceld (minder dan 10 deelnemers op 1 juli) verrekenen we alle kosten die we verplicht zijn te betalen ( waaronder 30% van het totaal huurkosten) over iedereen die zich heeft aangemeld.
  • je aanbetaling of een deel ervan ontvang je pas terug als de definitieve kosten van het weekend bekend zijn.

nb deze activiteit organiseren we alleen voor leden van AV Triathlon!

Gegevens

Begin:
september 14 @ 08:00
Einde:
september 16 @ 17:00

Locatie

Houffalize
België + Google Maps