DuncanIk ben Duncan Wouterson, 41 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen van 1 en 6 jaar. Sinds april 2011 ben ik lid van AV Triathlon. Eind december 2014 kwam het verzoek van Marc Veekamp om de triatloncommissie te versterken. Na paar dagen nadenken heb ik de besloten om tot de commissie toe te treden.

Samen met Marc en Sander willen wij de triatlonactiviteiten binnen AV Triathlon meer onder de aandacht brengen.

Een van mijn uitdagingen zal gaan worden om te kijken of er een draagvlak is om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met de triatlonsport.

Daarnaast zullen jullie mij misschien tegenkomen op de maandagavond als ik stage kom lopen bij de diverse fietstrainers. Dit omdat ik in april ga starten met de opleiding race-instructeur 2 van NTFU. Tevens ben ik hardlooptrainer op de dinsdagavond van groep 1/2.

Misschien tot ziens en bij vragen of opmerkingen kun je mij bereiken per mail avtriatlon@hotmail.com of een keer aanspreken tijdens de training.