Beste leden,

De Atletiekunie heeft AV Triathlon gevraagd mee te werken aan een onderzoek naar de behoefte en motivatie van hardlopers in georganiseerd verband. Uit cijfers blijkt dat de afgelopen 5 jaar zo’n 52.000 hardlopers het lidmaatschap bij hun atletiekclub hebben opgezegd. Dat is natuurlijk hartstikke veel en vooral ook zonde. Daar wil de Atletiekunie wat aan gaan doen.

Okko Kruijshoop, een stagiair bij de Atletiekunie, nodigt vanaf vrijdag 18 februari 2016 hardlopers uit mee te doen aan dit onderzoek. Ook jij als hardloper van AV Triathlon en lid van de Atletiekunie kan per e-mail worden benaderd. Het AVT bestuur heeft hiervoor toestemming gegeven. Zij vindt het een belangrijk onderzoek. Bovendien wordt het onderzoek op een ordentelijke manier uitgevoerd. Zo wordt het ledenbestand van de Atletiekunie gebruikt om hardlopers te benaderen en dus niet het ledenbestand van AVT.

Deelnemers aan het onderzoek (lees: recreatieve hardlopers en Dutch Runners) worden naast behoeften en motivatie, ook bevraagd op hoe zij aankijken tegen het aanbod en de club AVT. Dat levert AVT naar verwachting ook beter inzicht in hoe jij naar het aanbod kijkt en de club beoordeelt. Met deze informatie hopen wij ons voordeel te kunnen doen om AVT als club verder te brengen.

Kortom, doe mee met het onderzoek! Voel je tegelijkertijd ook vrij om je mening te geven. AVT krijgt uiteraard alleen de geanonimiseerde gegevens in te zien op clubniveau.

Met vriendelijke groet,

Thomas Plochg, voorzitter AV Triathlon