Een evenement boordevol atletiek! Speciaal voor bestuurders, trainers en juryleden! 

Reist AV Triathlon op 18 maart ook in groten getale af naar Papendal?

Volg interessante workshops en ga actief aan de slag met collega-deelnemers tijdens de Keuzemeerkamp. De opgedane kennis breng je direct in praktijk bij onze club.

Het thema van komend jaar is Wij zijn Atletiek! Kijk naar het EK Atletiek in juli vorig jaar, Rio; de (mee)beleving, het enthousiasme. Maar ook de competitie, de nationale en regionale evenementen: ATLETIEK LEEFT!

AV Triathlon mag hier niet ontbreken! Vul de auto met bestuurders, trainers en juryleden en ga op zaterdag 18 maart 2017 naar Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Het totale programma vind je op www.dagvandeatletiek.nl. Sprint naar de website en schrijf je gelijk in! Het laatste nieuws en leuke wetenswaardigheden vind je op Facebook of Twitter met #dagvandeatletiek.

Ook een tweetal leden van AV Triathlon verzorgt een presentatie!

Bernard Wouters geeft de Workshop ‘Pas op, daar is de wedstrijdleider! Bernard behandelt in deze workshop de wedstrijdvoorbereiding vanuit de wedstrijdleider en vanuit de wedstrijdorganisatie.

Gerrit van Gessel geeft de Workshop ‘Arbitrage van (op) hoog niveau. In deze interactieve workshop worden de deelnemers aan het werk gezet en verkennen samen, hoe het niveau of aanzien van de wedstrijd of evenement invloed heeft, op de manier waarop de arbitrage of juryrol is geregeld.

Voor vragen of opmerkingen staat het projectteam van de Dag van de Atletiek iedere dag voor je klaar!