De wintermaanden zijn bijna voorbij en het voorjaar staat weer voor de deur.

Traditioneel worden de eerste voorjaarsklassiekers gereden door de professionals. Maar ben jij nog niet zo ver, voel je je nog onzeker of mis je de technische vaardigheden?, dan bieden wij je de kans bij AV Triatlon te gaan starten met de clinic START to BIKE.

In 6 lessen op de maandagavond gaan ervaren instructeurs jou de beginselen bijbrengen van het racefietsen. Ook de racefietser die al wat langer fietst maar dit met nog meer vertrouwen zou willen doen is, van harte welkom.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.
– bochten,
– remmen,
– balans,
– schakelen,
– klimmen en dalen,
– fietsen in een groep etc.

We gaan starten op 1 april 2019, om 19:00 uur op de parkeerplaats bij Superfun, Middelhoefseweg 10 in Amersfoort. De eerste trainingen zullen een uur duren en naarmate het ’s avonds langer licht blijft, zullen de trainingen uitgebreid worden naar anderhalf uur.

Je hoeft geen lid te zijn van AV Triathlon om mee te kunnen doen. Iedereen kan meedoen  Na afloop van de clinic zou het natuurlijk erg leuk zijn als je lid wordt van onze club.

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor de clinic Start to Bike stuur dan een mail naar starttobike@avtriathlon.nl.

De kosten van deze 6-wekelijkse clinic voor niet-leden van AV Triathlon bedragen € 29,95.

Voor vragen kun je contact opnemen met Duncan Wouterson op 06-52734168

Note;
Het doel van de clinic Start to Bike is mensen de basisbeginselen bij te brengen van het racefietsen. Ook mensen die na een ongeval weer zelf vertrouwen willen krijgen in het fietsen zijn van harte welkom.