Op zondag 27 november vindt de Bosloop Birkhoven plaats. Je leest het goed, de Bosloop Birkhoven…dat is de nieuwe naam voor de Vlasakkerloop. Jij als lid van AV Triathlon hebt hiermee de primeur.
Het programma biedt weer een KidsCross over 1,5km en 3km. De framerunners hebben ook weer een cross over 0,5 en 1km op het programma staan.
En ook de 5km en 10km staan weer op het programma. De deelnemers leggen een ronde door Birkhoven af, de deelnemers aan de 10km mogen deze ronde twee keer afleggen. Het publiek kan je dan hartstochtelijk aanmoedigen bij je doorkomst na één ronde. En wellicht hebben we ook dit jaar weer de Turfstampers bij de start,finish en doorkomst om jouw start, finish en doorkomst muzikaal te omlijsten.
Vanzelfsprekend hebben we ook vrijwilligers nodig op het parcours. Dit jaar alleen in het bos en dus niet op de weg. Hiermee hoef je als parcourswacht vooraf geen online cursus volgen en examen te doen. We bieden de mogelijkheid om zowel vrijwilliger te zijn als zelf mee te doen. Daarom hebben we twee shifts gemaakt:
  • 10:00-12:45 uur: parcourswacht bij de KidsCross en 5km. Als je deze optie kiest, kun je gratis meedoen aan de 10km Cross
  • 13:00 uur – 14:45 uur: parcourswacht bij de 10km. Als je deze optie kiest, kun je gratis deelnemen aan de 5km Cross.
  • Of je wilt graag de hele dag helpen van 10:00 tot 14:45 uur.
Noteer het vast in je agenda, we komen later terug met de aanmeldformulieren voor vrijwilligers. Op het parcours van de 5km hebben we minimaal 24 parcourswachten nodig.
Met sportieve groet,
Mark van Hoorn
Voorzitter Stichting Run#033