Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 14 mei 2016 werd een onverwachts agendapunt ingelast: de uitreiking van twee Blauwe Vlaggetjes door bestuursvoorzitter Thomas Plochg.

Een Blauw Vlaggetje wordt door het bestuur exclusief uitgereikt aan leden die door hun werkzaamheden een stempel op de vereniging hebben gedrukt en/of een langdurige inspanning hebben verricht voor de vereniging.

Anneke Rademaker

Anneke Rademaker

Anneke Rademaker:

Zij heeft direct vanaf de oprichting van AVT, alweer zo’n 30 jaar geleden, bijna altijd trainingen gegeven. Eerst zo’n 15 jaar hardlooptrainingen aan trimcursisten en niveau 1 hardloopgroepen. Na de start van Sportief Wandelen bij AVT in de loop van 2001 is zij gestart met het geven van trainingen en het verder gestalte geven aan Sportief Wandelen. Ze is daarna een van de oprichters en animators geweest van de Nordic Walking tak bij AVT.

Trix Bloemhof

Trix Bloemhof:

Sinds 1985 is zij lid van de vereniging. In de jaren negentig heeft Trix jaren achtereen als trainer met veel verschillende hardloopgroepen gewerkt, niet één maal per week, maar wel 4 maal per week. Later wilde ze graag haar enthousiasme over samen wandelen in de natuur en hiervan kunnen genieten overbrengen. En dat is haar gelukt! Ze blijft zich voor de club inzetten, nu begeleidt ze fietsers. Maar ook bij de inschrijftafel bij de Vlasakkerloop neemt ze wederom achter de inschrijftafel plaats!