images-3

Het maximum aantal deelnemers is bereikt (max. 24).

Zaterdag 8 oktober is er bij AVT een Running Bootcamp (RB) programma van 12 weken gestart. Tijdens deze periode van 12 weken laten we je kennismaken met de trainingsvorm Running Bootcamp.
Nadere informatie kun je verkrijgen via het volgende mailadres: RunningBootcamp@avtriathlon.nl.

Running Bootcamp, dat is “Sterker worden door de combinatie van krachtoefeningen en hardlopen”. Het is een full body workout en dat is goed voor je vitaliteit, algehele conditie, uithoudingsvermogen, en ook je loophouding. Dat komt je duurvermogen en snelheid ten goede en je wordt minder blessure gevoelig.”

Alle informatie en het trainingsschema vind je op de pagina Running Bootcamp.

LZ 2016 - loophouding

Wie zijn de trainers?

Jullie Running Bootcamptrainers zijn: Boudewijn ten Haken, Dennis Hennequin, Marcel Hagen en Arie Kingma. Gecertificeerde, gemotiveerde en ervaren trainers, die elke training garant staan voor een uitdagend programma. Elke trainer heeft een eigen trainingsstijl, wat zorgt voor variatie.

Wanneer starten we?
De eerste training is op zaterdag 8 oktober gestart. We verzamelen om 09:00 uur buiten, op het gras, ter hoogte van de fietsenstalling. Het aantal deelnemers is maximaal 24. Dit i.v.m. de persoonlijke aandacht die we elke deelnemer willen geven.

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Meer informatie kun je verkrijgen via RunningBootcamp@avtriathlon.nl. Wil je je alvast aanmelden voor het programma dat in januari/februari 2017 start, mail ons dan even.