Nieuwsbrief AV Triathlon - editie april 2020 Lidnr.
Header AVT 2
Beste reader,
Welkom bij de Nieuwsbrief van deze maand, een speciale editie nu we elkaar niet kunnen fysiek kunnen ontmoeten. Deze editie zit helemaal vol met ideeën en initiatieven om toch sportief bezig te blijven.

Van het bestuur: We bewegen wel, maar zien elkaar even niet

We bewegen wel, maar zien elkaar even niet (update 4 april 2020), met video Bestuur
De coronacrisis legt de samenleving en dus ook AVT plat. Een bijzondere tijd om mee te maken. Juist ook als bestuur dat unieke besluiten en maatregelen moet nemen. Natuurlijk zijn dat deels besluiten die voor ons worden genomen en onontkoombaar zijn.
Meer lezen

Jeugd: Let's go digital!

Donderdag 12 maart, een berichtje op Twitter, trainingen vooralsnog afgelast….eerst nog wat ongeloof, gevolgd door het gevoel van ‘maar met de pupillen in de buitenlucht zou toch nog wel moeten kunnen’ en daarna het besef dat samen trainen er echt niet in zit. Of misschien toch wel.
Meer lezen
Jeugd:  Let's go digital!

Interview Vrijwilliger AVT in het Zonnetje Christien van Gastel

Hoe lang ben je al lid? Ik denk een jaar of 14. Lid geworden om in clubverband te gaan hardlopen, en onze dochter Tjeerdtje sneller van de wachtlijst af te laten komen. In welke groep loop / fiets je en wie zijn je trainers? Ik loop op dit moment bij Stay Fit
Meer lezen
Interview Vrijwilliger AV Triathlon in het Zonnetje Christien van Gastel

In deze moeilijke periode ook een berichtje van beheer.

In deze moeilijke periode ook een berichtje van beheer.
Het COVID-19 virus vraagt van iedereen zijn tol. Gelukkig zijn er ook positieve verhalen te vertellen. Het beheer van het clubhuis gaat bijv. gewoon door. Het clubhuis wordt momenteel aan de buitenkant geschilderd en de afgelopen weken hebben Elze, Ron, Sam en Jaap hard gewerkt aan een metamorfose van onze bar.
Meer lezen

Hoe volgen we elkaar?

Nu het contact met mede-sporters in fysieke zin is weggevallen, zijn er gelukkig nog online manieren om contact te houden! Veel groepen hebben daarvoor een eigen Whatsapp-groep. Om op de hoogte te blijven, kun je natuurlijk AV Triathlon ook volgen op Facebook en instagram
Meer lezen
delen en liken

Trainen zonder trainer – hoe doe je dat?

Trainen zonder trainer – hoe doe je dat?
Je bent lid van AV Triathlon omdat je beter wilt gaan hardlopen, verantwoord wilt trainen, om het sociale aspect… of om al deze redenen tegelijk! Nu de trainingen in groepsverband stilliggen vanwege het coronavirus, sta je voor de uitdaging om zelf te trainen. Geen trainer of groep die als stok achter de deur fungeren. De hardlooptrainers van AV Triathlon hebben een aantal tips voor je.
Meer lezen

RaceRunningtraining op afstand. #Hoedan?

RaceRunningtraining op afstand. #Hoedan?
Jammer, jammer, geen training bij de club. En we waren net zo lekker op stoom. Trainen op de nieuwe baan, goede opslagmogelijkheden, nieuwe sportmaterialen besteld en boordevol plannen om met elkaar mee te doen aan vele evenementen, waaronder marathon Amersfoort.
Meer lezen

Coronaloopje wordt door AVT-lid kunst op Strava

Hardlopen in het coronatijdperk: AVT-lid Diederik Hamelink gaf er een creatieve draai aan en haalde er de landelijke hardloop-pers mee – met een internationaal vervolg! hoe kwam dat zo? “Het was een ingeving. Ik bedenk wel vaker zoiets, maar neem vaak niet de tijd om het uit te werken.
Meer lezen
Coronaloopje wordt door AVT-lid kunst op Strava
Logo AVT2

REDACTIE


René van der Haar, Ben Hermsen, Henriette Stemerdink. Technisch beheer: Hans Gerritsen. Persartikelen: Yvonne Meijer-Paulusma. Facebook: Petra Donders.

KOPIJ

redactie@avtriathlon.nl
Sluitingsdatum voor de editie van mei 2020 is woensdag 29 april. Richtlijnen: maximaal 700 woorden; het moet over clubactiviteiten gaan. Foto’s aanleveren in het originele bestandsformaat.
Je kunt niet zonder.
Houd jezelf op de hoogte
facebook twitter instagram