Nieuwsbrief AV Triathlon - editie oktober 2019
Header AVT 2
lidnr:
Beste [subscriber:firstname | default:rea,

Welkom bij de Nieuwsbrief van oktober. Deze keer een goed gevulde nieuwsbrief met onder andere een feestje in het vooruitzicht. Clubkleding te koop en de aankondiging voor een busreis naar de halve van Egmond.

Te bestellen: onze prachtige AV Triathlon sweaters.

Heb jij nog niet zo’n mooie warme sweater met je eigen naam erop? Dan is dit je kans! Bestellen kan t/m 9 november 2019. Prijzen: Kindermaten € 23,15 Overige maten € 26,30.
Meer lezen
Te bestellen: onze prachtige AV Triathlon sweaters.

Het L.O.O.P. probleem

Het L.O.O.P. probleem
Frankrijk, Embrun, zomer 2016. Kamperend op een buitensporig sportieve camping, waar dagelijkse parades plaatsvinden van nieuwe ren,-en fietsuitdossingen, neem ik deel aan ochtendloopjes, die Bert, de campingbaas, organiseert.
Meer lezen

Tijd voor feest save the date

Op 12 november 2019 bestaat AV Triathlon 35 jaar en dat gaan we vieren met een feestavond. Maak alvast een reservering in je agenda voor zaterdag 23 november vanaf 20:00. Verdere details volgen spoedig.

Tijd voor feest save the date

Trainen en de natuur een handje helpen

Trainen en de natuur een handje helpen
Op zaterdag 21 september 2019 was het World Cleanup Day: het grootste burgerinitiatief ter wereld dat zich inzet tegen zwerfafval. In ruim 160 landen trokken miljoenen vrijwilligers door de straten, de parken, de bossen en langs de kusten om samen zwerfvuil op te ruimen. Ook AV Triathlon heeft hieraan meegedaan door die dag te gaan ploggen*.
Meer lezen

Nieuwe clubkleding te koop in ons clubhuis

Runnersworld zal 12 oktober in ons clubhuis aanwezig zijn voor het aanschaffen van nieuwe clubkleding. “hard” Groeien hoort bij jeugd en daarmee ook het telkens op nieuw aanschaffen van wedstrijd-attributen. Vaak zie je dat de kleding of schoeisels nog bijna als nieuw zijn. AVTriathlon Ondersteund duurzaamheid en roept via Sylvia Rutte jullie op: "Profiteer of Geef clubattributen de kans op …
Meer lezen
Nieuwe clubkleding te koop in ons clubhuis

Team Aart op TV!

Team Aart op TV!
Zaterdagochtend 5 oktober 2019 was Team Aart om 08.40 op Zappsport (NPO 3). Kijk de uitzending hier terug.

De Grote Club Actie is gestart!

Op zaterdag 21 september is de Grote Club Actie gestart. Zo'n 100 jeugdleden verkopen loten met als hoofdprijs € 100.000,-. Van ieder lot van € 3,- wordt de clubkas met € 2,40 gespekt. Dit geld zal worden besteed om sociale activiteiten van de club te bekostigen. Aan de jeugd is gevraagd wat ze zelf zouden willen.
Meer lezen
De Grote Club Actie is gestart!

Lid van de Rabobank? Breng je stem uit op onze club!

Lid van de Rabobank? Breng je stem uit op onze club!
Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amersfoort Eemland. Leden van de Rabobank bepalen welke clubs een financiële bijdrage ontvangen. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor onze club.! Je mag twee keer op dezelfde organisatie stemmen. Stemmen kan t/m 17 oktober.
Meer lezen

Collectanten gezocht

De racerunners zijn inmiddels op de maandagavond aan het trainen op de nieuwe baan, dus misschien heeft u ze al fanatiek bezig gezien. Voor de racerunners is nieuw spelmateriaal nodig. Vorig jaar is dankzij de steun van Het Gehandicapte Kind …
Meer lezen
Collectanten gezocht

Blauwe toestroom bij Vlasakkerloop!

jeugd okt2019
Alle jeugdleden doen (gratis) mee aan de Vlasakkerloop. Lopen in clubkleding is bij de Vlasakkerloop niet verplicht, maar wel leuk! Hopelijk zien we veel 'Triathlonblauw' bij de RaceRunningcross, de kidsruns en de 5 kilometercross. Kom allemaal meedoen en ga op zondag 27 oktober lekker 'crossen in het bos'.
Meer lezen

Ga je ook met onze bus mee naar de halve van Egmond?

In 2017 en 2018 hebben we als AV Triathlon meegedaan met de halve van Egmond. En ook dit keer is het plan geboren om met een volle bus te gaan voor de halve van Egmond. We maken er weer een reuze leuke en sportieve dag van!
Meer lezen
Ga je ook met onze bus mee naar de halve van Egmond?

lampen zonder voeding

lampen plaatsen
De atletiekbaan van AVT is al door diverse groepen in gebruik en nu volgt de veldverlichting. Spijtig genoeg is Stedin nog niet gereed waardoor de benodigde voeding om de LED armaturen de baan te laten verlichten nog ontbreekt.
Meer lezen

Vrijwilligers gezocht voor de vlasakkerloop

De 6 de vlasakkerloop vindt plaats op zondag 27 oktober. Een geweldig mooi evenement van AVT. Er wordt nog gezocht naar vrijwilligers. Meld je dus aan bij: riesdebeer@hotmail.com
Vlasakkerloop_logopayoff

REDACTIE


René van der Haar, Ben Hermsen, Yvonne Meijer, Henriette Stemerdink, Suzanne Torenvliet. Technisch beheer: Hans Gerritsen.

KOPIJ

redactie@avtriathlon.nl
Sluitingsdatum voor de editie van november 2019 is woensdag 30 oktober. Richtlijnen: maximaal 700 woorden; het moet over clubactiviteiten gaan. Foto’s aanleveren in het originele bestandsformaat.
Je kunt niet zonder.
Houd jezelf op de hoogte
facebook twitter instagram