Nieuwsbrief AV Triathlon - editie juli 2019
Header AVT nieuwsbrief
Welkom bij de Nieuwsbrief van deze maand, met onder andere veel nieuws van en voor de jeugd, de ingebruikname van de nieuwe atletiek accommodatie en een verslag van de Nieuwlandse Wallenloop.

Ingebruikname nieuwe atletiek accommodatie

Ingebruikname nieuwe Atletiekaccommodatie
De nieuwe trainingsaccommodatie tegenover het clubhuis van AV Triathlon is opgeleverd. We hebben van de SRO toestemming gekregen om de faciliteiten te gaan gebruiken. De eerste trainingsgroepen hebben daar al gebruik van gemaakt en zijn zeer enthousiast. Met name de speelse elementen zoals de trap, de hellingbaan en de twee bootcampparken zijn al populair.
Meer lezen

Save the Date: Het pupillenweekend komt er weer aan

Zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 is het weer zover; het pupillenweekend. De jongste pupillen C/D zijn vanaf 15.00 uur welkom en ze zullen rond 19.00 weer klaar zijn. De A/B pupillen mogen blijven slapen in het clubhuis.
Meer lezen
Het pupillenweekend komt er weer aan

Traditionele survival training

Traditionele survival training
De D, C en B pupillen hebben inmiddels de traditionele survival training bij buurman Bert gevolgd. Klassieke hindernissen zoals het slingertouw en de tijgertunnel moesten overwonnen worden waarna het het klapstuk volgde: het doorwaden van de bosvijver.
Meer lezen

Vrijwilliger in het Zonnetje: Joke Mannien

Hoe lang ben je al lid? In 2013 ben ik na de opstapcursus sportief wandelen lid geworden.

In welke groep loop je en wie zijn je trainers? Als ik geen training geef loop ik in groep 2 van Nordic Walking.
Meer lezen
Vrijwilliger in het Zonnetje: Joke Mannien

Nieuwlandse Wallenloop 2019 een groot succes

Nieuwlandse wallenloop 2019 een groot succes
Afgelopen zaterdag 22 juni was het zover, de tweede Wallenloop van AV triathlon ging van start met een groot aantal deelnemers. De wallenloop was de afronding van een aantal weken waarin het thema sport op de kaart is gezet in de wijk Nieuwland.
Meer lezen

Junioren kanomiddag 2019

Zaterdag 29 juni heeft de kanomiddag voor junioren plaatsgevonden. Door het prachtige weer en de gezellige deelnemers is het een leuke middag geworden die we in 2020 graag willen herhalen.
AVT kano foto collage 29 juni junioren

Junioren kanomiddag 2020 - vrijwilligers gevraagd

kanomiddag
Vanwege het succes van deze middag, organiseren we deze kanomiddag graag volgend jaar weer.

Exacte datum is nog niet bekend maar je kunt je via de wesite aanmelden als vrijwilliger. We hebben hiervoor twee vrijwilligers nodig. Aanmelden kan via een nieuwe vrijwilligerstool voor de jeugd. Ga op de site via het hoofdmenu Jeugd/vrijwilligers en zoek op 'kano'.

Grote club actie 2019 gaat van start

Twee jaar geleden zijn we de Grote Club Actie opgestart. In 2017 was de netto opbrengst voor de clubkas bijna € 3.300 en in 2018 € 1.950. Een mooi resultaat en dat willen we dit jaar weer! In september gaan we daarom weer van start met de grote clubactie.
Meer lezen
Grote Club Actie 2019 gaat van start

Redactie nieuwsbrief op vakantie

vakantie
De vakantie periode breekt weer aan. Daarom zal er geen nieuwsbrief worden gemaakt in augustus. De eerstvolgende nieuwsbrief komt weer uit in september. We wensen iedereen een mooie (en sportieve) vakantie!
logo-AVT

REDACTIE


René van der Haar, Ben Hermsen, Henriette Stemerdink, Suzanne Torenvliet,Yvonne Meijer. Technisch beheer: Hans Gerritsen.

KOPIJ

redactie@avtriathlon.nl
Sluitingsdatum voor de editie van september 2019 is woensdag 28 augustus. Richtlijnen: maximaal 700 woorden; het moet over clubactiviteiten gaan. Foto’s aanleveren in het originele bestandsformaat.
Je kunt niet zonder.
Houd jezelf op de hoogte
facebook twitter instagram