Nieuwsbrief AV Triathlon - editie juni 2019
Header AVT 2
Beste reader,

Welkom bij de Nieuwsbrief van juni, weer boordevol met nieuws en verhalen uit de vereniging.

Ingebruikname nieuwe accommodatie is vertraagd

trainingsbaan Birkhoven juni 2019
Zoals jullie wellicht gezien hebben is de nieuwe atletiekaccommodatie op Sportpark Birkhoven al een tijdje klaar maar wordt hier nog geen gebruik van gemaakt. Door het droge voorjaar groeit het gras maar heel langzaam en is de kwaliteit van de grasmat nog steeds onvoldoene om er erover heen te lopen.
Meer lezen

Bijeenkomst ouders, jeugdcommissie en bestuur op donderdag 20 juni om 20.00 uur

Op donderdagavond 20 juni a.s. willen de jeugdcommissie en enkele bestuursleden graag met ouders in gesprek met betrekking tot het toekomstig jeugdbeleid. Heb je je als ouder nog niet aangemeld? Mail dan naar secretaris@avtriathlon.nl. We rekenen op een grote opkomst!
Meer lezen
jeugd okt2019

Commissie Grote Club Actie zoekt versterking

Commissie Grote Club Actie zoekt versterking
De commissie 'Grote Club Actie' zoekt versterking. Omdat we hiervoor de laatste 2 jaar een draaiboek hebben ontwikkeld, is de tijdsinvestering gering. Eén avond voor de vakanties de plannen afstemmen en enkele taakjes verdelen. En in het najaar de verkochte lootjes invoeren in een geautomatiseerd systeem, wat vanuit huis kan plaatsvinden. Meer lezen

Standbemanning gezocht voor zaterdag 14 september a.s.

Om potentiële leden kennis te laten maken met onze vereniging zoeken wij vrijwilligers die op zaterdag 14 september een marktkraampje op het Eemplein willen bemannen. De Verenigingenmarkt duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Je taak is om kinderen en volwassenen die geïnteresseerd zijn in één van onze sporten, informatie geeft over onze vereniging. Meer lezen
Standbemanning gezocht voor zaterdag 14 september a.s.

De oriëntatieloop

De oriëntatie loop
Het is zaterdagochtend en we verzamelen ons zoals altijd in het clubhuis. Op het programma staat een oriëntatieloop. Eenmaal buiten krijgen we een A4'tje in onze handen met daarop: Paard, kabouter, waterglijbaan en nog veel ander woorden. We moeten ook een telefoon meenemen...
Meer lezen

Interview met Ruben Broer, assistent baantrainer C/D-junioren

Hoe lang ben je al lid? Ik ben al betrokken bij de club sinds mijn oudste kind op atletiek ging en dat is nu al zo’n 8 jaar geleden. In september 2016 ben ik begonnen als assistent trainer op de baan bij de D junioren.
Meer lezen
Interview met Ruben Broer, assistent baantrainer C/D-junioren

Kom allemaal naar de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 29 juni

Kom allemaal naar de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 29 juni
Het bestuur nodigt je hierbij uit voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni om 11 uur in de kantine van ons clubhuis. Op de agenda staat onder andere de verkiezing van een nieuw bestuurslid en je krijgt er informatie over de nieuwe atletiekbaan én het aankomende lustrumfeest.
Meer lezen

Inschrijving FUN Triatlon open

Je kunt je nu inschrijven voor de Fun Triatlon op woensdagavond 3 juli. Stel je team samen met je zoon, dochter, collega, of trainingsmaatjes en schrijf je in voor een avondje sportieve fun. De FUN triatlon is een trainingswedstrijd in en rondom het Bosbad en staat open voor iedereen met een zwemdiploma, een fiets en sportschoenen. Meer lezen
Inschrijving FUN Triatlon open

Gezocht: Junioren voor een gezellige kanomiddag

Gezocht: Junioren voor een gezellige kanomiddag
Op zaterdag 22 juni kunnen de junioren weer lekker gaan kanoën! Van 14.00 uur tot ongeveer 17.00 uur bij kanocentrum Boerderij Berg, Langesteeg 2A in Leusden. Meld je aan per email bij jeugdactiviteiten@avtriathlon.nl en vermeld hierbij je voor- en achternaam.
Aanmelden kan tot 21 juni. Meer lezen

REDACTIE


René van der Haar, Ben Hermsen, Henriette Stemerdink, Suzanne Torenvliet. Technisch beheer: Hans Gerritsen.

KOPIJ

redactie@avtriathlon.nl
Sluitingsdatum voor de editie van juli 2019 is woensdag 3 juli. Richtlijnen: maximaal 700 woorden; het moet over clubactiviteiten gaan. Foto’s aanleveren in het originele bestandsformaat.
Je kunt niet zonder.
Houd jezelf op de hoogte
facebook twitter instagram