nieuwsbrief wedstrijden (1)
Beste deelnemer van de Keistad Zwemloop,

Wij hopen dat je als sporter een geweldige dag hebt beleefd. Als organisatie kijken wij terug op een zeer geslaagde dag. Laat ons via de vragenlijst weten wat je van de dag vond. Maar geniet vooral eerst nog even na met de prachige foto's en bekijk de resultaten van je prestatie. Wij hopen je weer te zien bij de 27ste editie volgend jaar. Via deze weg houden we je graag op de hoogte.

Gelukkig hebben we de foto's nog...

_RDB4159
Ben je gespot door onze fotograaf? Bekijk het via onderstaande link. Foto's zijn vrij te downloaden via de drie puntjes aan rechterkant van je scherm. Doorplaatsing van de foto's graag met naamsvermelding van Ries de Beer. Dankje!

Uitslagen verschillende onderdelen Zwemloop

_RDB3734
Bekijk de uitslagen via de knop hieronder.

Winnaars De Wolde en Böhm over hun ervaring

Schermafbeelding 2019-04-01 om 20.00.07
Lees hier het leuke artikel over de twee winnaars en bekijk de enthousiaste video's direct na de finish. Artikel door Tim Moria voor 3Triathlon.nl

Mogen we drie minuten van je tijd?

_RDB3753
Uiteraard doen we ons uiterste best het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar van elke versie valt weer te leren. Daarom willen we je vragen deze korte vragenlijst voor ons in te vullen zodat wij volgend jaar zaken nog weer beter op orde hebben. Bedankt alvast.

Nog meer triathlon? Fun Triathlon op 3 juli!

bosbad3
Kun je er geen genoeg van krijgen? Doe dan mee met onze Fun Triathlon op woensdagavond 3 juli. AV Triathlon organiseert dan een korte trainingstriathlon. Stel een team samen van drie sporters waarbij elke deelnemer 200m zwemt, 5 km fietst en 1 km loopt. Wil je meedoen met deze teamrelay? Kijk dan op de website voor meer informatie.

Keistad Triathlon op zondag 1 september

Keistad TRiathlon
Kun je wel wat meer uitdaging gebruiken? Schrijf je dan in voor de 3e Keistad Triathlon op zondag 1 september. Na je zwemtocht in de Eem, spring je op de fiets en loop je hard in en om ons prachtige Amersfoort. Bekijk op de website het uitgebreide programma voor alle leeftijden. Meer informatie en inschrijving voor deze triathlon via onderstaande button.
logo-AVT

REDACTIE


Lex Borghans, Ries de Beer en Suzanne Torenvliet
Technisch beheer: Hans Gerritsen.INFORMATIE